Hoşgeldin![]()
İsmim Akif ŞERİFOĞLU.
1988 doğumluyum, Büyükyoncalı/Saray/Tekirdağ ikamet adresim.
Çerkezköy OSB' de demir ve paslanmaz araç aksesuarı üreten bir firmada üretim müdür asistanlığı yapıyorum.
2014 Nisandan beri "1.3 Mj Grande Punto Dynamic 2007" sahibiyim, Puntomla mutluyum
Forumun şimdiye kadar gerek samimiyeti ile gerekse teknik ve pratik bilgileri ile bir çok defa yararını gördüm, burda olmaktan memnunum, teşekkürler.
Not: Bir süredir forumdayım, elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum fakat tanışma kısmına yazmak nasip olmamış, bu durumdan dolayı özürlerimi sunarım![]()
BeşiktAŞK
2007 Grande Punto Dynamic
Hoşgeldin![]()
Size de merhabakeyifli forumlar
![]()
Merhaba Hoşgeldin. Burada sadece fiat kullanıcıları yok. envai çeşit araç kullanıcısı paylaşımda bulunmak sohbet etmek kaynaşmak için burada.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Aramiza Hoşgeldiniz..
Hoş geldin iyi gezmeler....
Hoş geldiniz gerçekten 1 aylık Punto sahibiyim ama bir çok bilgiyi buradan öğrendim buradaki yardım isteği paylaşma isteğini diğer sitelerde göremedim.
Zaten buralardaymışsın ama yine de hoşgeldin. Keyifli forumlar, kazasız sürüşler![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
hoşgeldiniz
merhaba , hoşgeldiniz keyifki forumlar.
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz , keyifli forumlar dilerim
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
merhabalar hoşgeldiniz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri