Bende beylikdüzü beykentte oturuyorum 06MTL18 siyah puntobirgün sohbet edelim mutlaka aramiza hosgeldin
)
Herkese merhabalar yaklasik 2 hafta once 2011 model 1.3 multijet punto evo alarak araniza katilmis bulunmaktayimdaha once clio sportum vardi ve fazla forumla hasir nesir olamiyordum bundan sonra iatanbul avrupa yakasindaki tum tanisma ve bulusmalara katilmak isterim herkese iyi forumlar
![]()
Bende beylikdüzü beykentte oturuyorum 06MTL18 siyah puntobirgün sohbet edelim mutlaka aramiza hosgeldin
)
Oo cok memnun oldum bende yesilkent emincankent sitesindeyim mutlaka gorusmek isterim hosbuldumm)
Hoşgeldin keyifli forumlar
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hoşgeldiniz iyi forumlar
Tesekkur ederim herkese cok sagolun![]()
Merhaba hoşgeldiniz bende güzelyurtta oturuyorum![]()
Hosbulduk cok tesekkur ederim forumda benimle yakin yerlerde ikamet eden herkesle toplanip gorusmek sorun ve gorus alisverisi yapmak isterim yakin zamanda bi etkinliginiz varsa ben forumda gelmek isterim. Forumda yeni oldugum icin tam olarak etkinlikleri falan nereden takip edecegimide bilemiyorum sanirim biraz kurcalayip alismam gerekecekbirde sticker talebi bulunup aracimin olmazsa olmaz yegane aksesuari olmasini cok istiyorum ne yapmam gerekiyor ve ucreti nedir acep
![]()
Aramıza hoşgeldin![]()
Konu kadir07 tarafından (07/10/2014 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
kısmetse bitirip geleyim görüşürüz tabi
toplamda 42 gün istirahatim var ameliyat olduğum için 30 gün istirahat hakkımı doldurdum üzerine ekstra 12 günde fazladan askerlik yapıyorum o yüzden bitmedi bir türlü
Hoşgeldiniz
Merhaba beylikdüzü puntocular,yeni buluşmanızda aranızda olmak isterim,Selamlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri