Arkadaşlar merhaba;
2004 puntom vardı 1.3 multijet aracımı ilana verdim 2 saat sonrasında satıldı okadar hızlı olduki satış bende şaşırdım ilanı verdim aktif oldu aradılar gelip baktılar ve hemen satışını verdimzaten araştırma içerisindeydim yeni araç almak için puntodan memnun olduğum için tekrar punto almayı düşünüyordum, araştırmalarım sonucu bir tane puntoda karar kılmıştım aracımın satışı olunca hemen aradım pazarlık vs telefonda fazla olmuyor akşamına buluştuk ve araca baktık hoşumada gitti asis kit sky dome hiç değişen boya yok 48000 km de araç ve anlaştık ertesi gün satın aldım gerçekten çok memnunum aracımdan aynı aracın öndeki fiat amblemini sök vw yap 40000 eder ozaman yani bu aracı vw yada audi üretsin 40000 den fazla eder fiat diye insanlar uzak duruyor ama ben çok memnunum malzeme kalitesi ve donanım olarak aynı paraya alınabilecek birçok araçdan çok daha üstün özellikleri var.
ABS
ASR
ESP
SKY DOME PANAROMİK CAM TAVAN
7AD. AIRBAG
HILL HOLDER YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ
1.3 MULTIJET
XENON FARLAR VE XENON SİSLER
ÇİFT YÖNLÜ DİJİTAL KLİMA
VS VS
Şimdi tek lazım olan şey blue me yerine orjinal bir telefon ve gps tutucu gerekli onuda orj. bulmak zor olacağından sanırım kendimiz uydurup yapıcaz hayırlısı artık.
Yer:Ankara
Aramıza hoşgeldiniz aracınızda hayırlı olsun kazasız belasız...
garuda aramıza hoşgeldin. iyi forumlar.
teşekkürler arkadaşlar
hoşgeldiniz.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
aramıza hoşgeldin hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler![]()
my punto evo 34 be 6047
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz..
hoşgeldiniz
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
Hosgeldiniz yalnız abartmaya da gerek yok sanki o kadar audi falan.. Yok artık Fiat derler adama![]()
This is not personel, just business..
Hoşgeldinizkazasız belasız
![]()
hoşgeldin. .![]()
hoşgeldiniz o zaman
hoş geldin aracın hayırlı olsun
C(C)K
Hoşgeldinizz..
hayırlı olsun,bu ne hız
teşekkürler arkadaşlar birde şu araç telefon tutucu işini çözebilsek ne mutlu banaorj. bi aparat arıyorum ama sanırım zor bulurum tr de
![]()
arkadaşlar iphone tutucu evo için orjinal aparat yokmu satan bilen ?
hayırlı olsun hoşgeldiniz
Hayırlı ve uğurlu olsun hoşgeldiniz aramıza...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri