Aramıza hoşgeldin.Umarım gönlünçzden geçen aracı alırsın ama bahsettiğin rakamlara çok kazan az yakan temiz bir gp alma şansın yok maalesef.
Sent my iPad using
Herkese merhaba
Ben Turgay İstanbuldan yaş 20
Allah izin verirse ilk arabamı alıcam bir kaç ay içerisinde ve alacağım araba punto olacak.
Herkesle tanışmak isterim burada çok vakit geçereceğime eminim ve sizlere bir kaç sorum olacak.
20 yaşında ki üniversite öğrencisi birini göz önüne alarak cevap verebilirsiniz. Tabi sadece öğrenci değilim çalışıyorum da.
Benim bütçem 18-20 arası.
Şekil olarak çok iyi görünmesini isterim, tabi bunun yanında iyi kaçmasını ve en önemlisi az yakmasını.. Çok şey istedim biraz![]()
Sizce bana hangi model punto uygundur ? Bunun yanında punto ilk araç olarak mantıklı mı ve bana uygun olur mu ? Yakıtı, şekli gidişi vs.
ve ikinci el punto alırken nelere dikkat etmem lazım km olarak sizce limiti kaç olarak belirlemeliyim böyle şeylerden de bahsederseniz çok sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim![]()
Aramıza hoşgeldin.Umarım gönlünçzden geçen aracı alırsın ama bahsettiğin rakamlara çok kazan az yakan temiz bir gp alma şansın yok maalesef.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hoşgeldiniz, azıcık daha çıkmanız lazımtemiz güzel birşey istiyorsanız
ISmileUDie
Hoşbulduk, ne kadar daha çıkmam lazım fiyatları pek bilmiyorum araştırıyorum sürekli bakıyorum ilanlara vs ama hangi modeli uygun bana bilmiyorum ki bir sürü model var puntoda
dizel istediğiniz için 22,000 tl civarı bir fiyata bulabilirsiniz
ISmileUDie
1,3 multijetler zaten dizel oluyor. 1.4 ler benzinlidir. 2008 üstü bu fiyata
ISmileUDie
bu arada siz ilanlardaki fiyata çok sabitlenmeyin, sahibinin istediği fiyat aracın fiyatı değildir. illaki bir miktar düşeceği için fazla yazılıyor.
ISmileUDie
aramıza hoşgeldin..inşallah aradığın fiyata istediğin aracı bulursun az yaksın çok kaçsın diye bir olay yok iki seçenekten birini tercih edeceksinbu arada ilk aracın olacağı için heyecanlı gördüm seni dikkat etmeni öneririm sakın çabuk gaza gelme başına iş alırsın.akıl vermek gibi algılama tecrübeye sabit
![]()
Hoşgeldin genç kardeşim aradığın arabaya yakın zamanda kavuşursn inşallah
Önerileriniz için teşekkür ederimUstamız var 1-2 tane araç götürdüm şuana kadar götürdüklerimi alma bunları alırsan buradan çıkartamazsın diyerek aldırmadı bana
Şimdi puntoya karar verdim çokta hoşuma gitti bakalım hayırlısı olsun.
Gönlüne göre bir araç bulman dileğiyle. Keyifli forumlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri