Arkadaslar merhaba. Nispeten eski uyeyim ancak kendimi tanitma firsatim yeni oldu. 1 yil once 2006 GP 1.3 mj sahibiyken uye oldum. Daha sonra aracimi istemeyerek satip (3 K arac ve ellerinizden oper 7 aylik kizim var) bir sure megane2 kullandim. Ve 2 ay once yeni bir Punto alarak forumu aktif olarak tekrar kullanmaya basladim. Akademisyenim ve ıspartada ikamet ediyorum. Forumdaki yardimsever ilgilerinden dolayi herkese simdiden tesekkur ediyorum.
Sent my iPhone using
tekrar hoşgeldiniz hayırlı olsun keyifli forumlar
hoşgeldiniz
Tekrar hoş geldiniz..
Aramıza tekrar hoşgeldiniz.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
Sent my iPhone using
hoşgeldiniz..
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldinizzz
Yeni başlık açarak kirlilik yaratmaktansa buraya yazayım dedim. Bende eski üye olmama rağmen meslek icabı uzun süreler sistemden ayrı kalıyorum ve pek aktif olamıyorum.
Kullanıcı adında göründüğü gibi ismim Ferdi, Özel bir Denizcilik firmasında Uzakyol 2. Mühendis olarak çalışıyorum. 6 ay üzerine 3 gün önce ülkeye döndüm ve herkese içten dileklerim ile selamlıyorum.
Grey Goose ...
ferdi abi 3 yada 6 ayda bir gelip ugramaya alistik artik tekrar hosgeldin diyelim sanada simdi sirada hangi ulke var
2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Valla Mert'im bu yeni firmam devamlı ABD-Latin çalışıyor. Diesel,Jet-A vb. ni alıp Latinlere kaktırıyoruz)
Hayırdır o avatar ne öyle bu arada,geçmiş olsun Kara Kız öldümü yoksa![]()
Grey Goose ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri