Alıntı hickimseherkes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar Kaan bey,

Araçlar arası fiyat farkını Muharrem beye gonderdigim cevapta yazdım. LPG' nin takıldığı yeri biliyorum, dediğiniz gibi çözüm yapılabilir lakin tüm karşılaştırmaları yapıp dizele yine de bambaşka diyebilir misiniz ve neden?
Öncelikle Aracım 1.4 fire 8v 77Hp manuel LPG li Ankarada Kartaş oto abi tarafından özenle ve garanti dahilinde yapıldı, 1.3 75hp lik multijetide kullanarak şu şekilde sorularınıza cevap vermeye çalışayım.
Ben açıkçası çok pişmanım dizel almadığım için. Eğer güç kaygınız yoksa benzinli alın ama mutlaka manuel alın derim. Ben dizele bambaşka diyorum çünkü ben tork severim ara hızlanmalar benim için önemli ve multijetin az yaktığı bir gerçek arkadaşımda 2008 model grande punto multijet var hergün kurtköyden avrupa yakası kanyon alışveriş merkezine gidiyor. fullediği depo şu anda 800km ve yakıt ışığı daha yeni yanmış vaziyette, tamam tüplü araçlarda az yakıyor bakım masrafı dizele göre daha az ve satın alırken daha az miktar veriliyor, fakat ben yinede aradaki farkı göze alır gider dizel araç alırdım.