Bence üzülmelisiniz araçlarınız en eskiler.![]()
Bence üzülmelisiniz araçlarınız en eskiler.![]()
bende subatın 20 sinde falan aldım ama teslim almam 27 subat.malesef indirimlerden haberim yoktu ve bayi beni uyarmadı.bu araba 4. arabam ve 4. tofaşım dı.ama son tofaşım olacak.ilk 2000 arabaya yapılan 2 milyarlık indirim konusunda bayinin beni uyarmaması yüzünden bir daha asla fiat almayacağım.insan kendini enayi zannediyor.ilk aldığım gun hiç unutmam 0 km gecici plakalı bir polo bana bakayım derken neredeyse kaza yapıyordu.ilk zamanlarda herkezin gözü arabadaydı
valla ben tanıtımlardan dolayı keleğe geldim sinyal programında martta çıkacak dediler bir baktım şubatta reklamları çıktı gittim bayi ile monuştum 2001 brava ya takas için olamayacak fiyat dediler şöyle böyle derken 1 aylık rötarla 27 martta aldım
aramıza hoşgeldin iyi forumlar...
ya indirim dediysem kişiye özeldi o indirim doğan gurunda çalışıtğım için basın indirimi aldım ben.. yoksa 24,900 dü araba..
bahçelievler demek bende k.çekmece fazla uzak değiliz anlaşılan bişiler yaptınmı arabaya ben kısa zamanda düşünüyorum biraz orjinalin tadını çıkarmak istedim![]()
Konu Dikici tarafından (20/07/2007 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri