Selamlar. 1 aydır 2006 model Grande Punto 1.4 sürüyorum ve gayet memnunum. Ah bir de kronik sorunları olmasa Neyse ki bu forumu keşfettim. Artık kendimi yanlız hissetmem
Selamlar. 1 aydır 2006 model Grande Punto 1.4 sürüyorum ve gayet memnunum. Ah bir de kronik sorunları olmasa Neyse ki bu forumu keşfettim. Artık kendimi yanlız hissetmem
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
hoş geldiniz punto ve kronik sorunlar vazgeçilmez birer ikili
Hoşgeldiniz..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
hoşgeldiniz
hoş geldiniz
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Hosgeldin.
Sent my GT-I9100 using 2
Oz Büyücüsü
Hosgeldiniz, keyifli forumlar.
Avcılar - Istanbul
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Aramiza hosgeldiniz
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri