Dynamic donanımlı bir multijet alabilirsin kardeşim veya otomatikte olsun diyorsan 95 hp dualojic bir punto evo tavsiye ederim...
HErkese kocaelinden selamlar..Renault megane hb aracımı sattım bende punto almak istiyorum önerileriniz ne olur acaba..Bende artık Multijet farkını yaşamak istiyorum..
Dynamic donanımlı bir multijet alabilirsin kardeşim veya otomatikte olsun diyorsan 95 hp dualojic bir punto evo tavsiye ederim...
hoşgeldiniz...
Keyif BMW'Dir...
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşgeldiniz foruma.
Punto ve Multijet isterseniz eğer,dynamic GP ya da dynamic evo kesinlikle güzel olur.Otomatik vites olsun derseniz eğer 90 hp GP ya da önceki mesajlarda söylenen 95 hp evo olabilir.Manuel vites düşünürseniz 75 hp active tavsiye ederim(ben 2008 GP 75 HP active kullanıyorum ve çok memnunum).
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
ben 20.000 TL ye kendi aracımı almıştım.75 HP Active 2008 model.Eğer 2008 model araç sizin için uygun olursa,benim aldığımdan biraz daha düşük bir fiyata alabilirsiniz bir adet GP.2009 düşünürseniz de yine Active paket olarak alabilirsiniz 20.000 TL ye,üst donanım paketi olan dynamic düşünürseniz model yılını düşürmeniz gerekmekte.
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
arammıza hos geldınhemen bı punto al bulusma ayarlıcaz
![]()
yalova'dan sevgiler hoşgeldin yeni punto'cusabret uygun ve temizini bul sonrada hiç düşünme
hoşgeldiniz
TSİ Jetta.
arkadaşlar bu arac alınırmı sizce.?
Fiat Punto 1.3 M.jet Active 2006 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
hoşgeldin,
inşallah istediğiniz gibi güzel bi Punto bulursunuz,
keyifli forumlar
actıve kesınlıkle alma ılerde pişman olursun..almışken bırazdaha sınırlarını zorla ve dynamıc al..emın ol pişman olmassın..ama elındekı paraya da 95 lik dynamıc starjet alabılırsın sanrasında sıralı taktınmı...
onrky
1.4 starjet 95hp
Hsgeldn
Arkadaşlar aşagıdaki arac için bugun 21500 anlaştım nasıl sizce alınır mı? bi fikir verin lütfen
Fiat Punto 1.3 M.jet Dynamic 2007 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri