hoş geldin...
modifiyeyi filmden örenenlerden olmadıına sewinmedim desem yalan olur...![]()
selam arkadaslar adanadan yeni bir üyeniz var artik.
henüz gp si yok ama agustos 1 de 2008 model için beklemekte... simdiden foruma alisma çabasina giriyorum. simdiden sizlerle kaynasmaliyim. bilgi alisverisi mükemmel burda. birbirimizden ögrenecegimiz cok sey var.... emin olun... az çok herseyden anlarim arabalarla ilgili. cocukluk aski diyelim...
yani sizin anliyacaginiz otomobili sadece ayagini yerden kessin mantigiyla görenlerden degiliz. görsel zevk dogustan yani. ayrica modifiyenin ne oldugunu da hizli ve öfkeli filmi ciktiktan sonra ögrenmedim)))
herkese yeniden selam. sürekli ziyaret eden üyelerden olma çabasindayim... bu da size bagli arkadaslar.
ilginizi bekliyorum...
hoş geldin...
modifiyeyi filmden örenenlerden olmadıına sewinmedim desem yalan olur...![]()
eren dostum forumda en rahat nerede tanisip yazisabiliriz arkadaslarla.kaynasma acisindan.
Hoşgeldin Seco...
aramıza hoşgeldin seco
hoşgeldin..
seninle araba konusunda baya uyuşuyoruz![]()
Aramıza hoşgeldiniz.
Aktif olduğunuz sürece tanisip kaynaşabilirsinizeren dostum forumda en rahat nerede tanisip yazisabiliriz arkadaslarla.kaynasma acisindan.
Keyifli ve aktif forumlar
aramıza hoşgeldin adana grup olarak bu beni daha çok mutlu etti adana olarak yavaş yavaş artıyoruz
Aramıza hoşgeldin Seco..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
aramıza hoşgeldin...
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
sagolun arkadaslar göterdiginiz ilgi icin...
dedigim gibi birbirimizle paylasacagimiz çok bilgi var...
Aramıza hoşgeldin, aktif forumlar dilerim...![]()
hoşgeldin kardeş... aktif forumlar dilkeriz...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
hoşgeldin
hoşgeldin aramıza
slm arkadaşlar! bende adanalıyım!yaa seco kardeş 1 ağustosta ne 2008i yaa ben daha 15 gün önce aldım arabamı! kimse bana ağustosta 2008 olacak die bişe sölemedi! üzüldüm bak şimdi! yeni kasa diil dimi? birde yeni kasası çıkarsa çok yanarım yaaww![]()
bu kasa zaten geçen sene çıktı. fazla bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. takma kafana. güle güle kullan
Hoşgeldin
Hoş geldin ii forumlar.
Hemşehrim araban hayırlı olsun görüşmek üzere
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri