kardeş fiat finans yok mu fiata bağlı. Fiat'ın kendisi yapıyor bunu. Bunu bir sormanı tavsiye ederim.. Çünkü yeni araç aldığın için fiat aracılığıyla baya bir indirim oluyor. Bende başka yerde 1250 almıştım. fiat ise 1090'a halletti..
allah kazasız belasız kullanmayı nasip eğlesin iyi günlerde kullanın aracınızı inşallah
kardeş fiat finans yok mu fiata bağlı. Fiat'ın kendisi yapıyor bunu. Bunu bir sormanı tavsiye ederim.. Çünkü yeni araç aldığın için fiat aracılığıyla baya bir indirim oluyor. Bende başka yerde 1250 almıştım. fiat ise 1090'a halletti..
Valla fiat bana yuksek fiyat verdi axa dan 2460 cıkardı halk tan 1185 ben dısardan 980 fiyat aldım
Bana koç Allianz sigortadan 980'e kadar indiler eşim ve ben kullanmam dahilinde olacağını söylediler. Kabul etmedim anadolu sigortayı yaptılar. axa v.s paralel dediler..
h.g keyifLi ve boL payLaşımLı formLar ve yeni ufakLık hayırLısı oLsun inş iyi günLerde kazasız beLasız
Tutte Le strade portano a İtaLy...
Tam 1 hafta oldu arabamı alalı iyiki punto almışım ve iyiki otomatik almışım![]()
hoşgeldin... keyifli forumlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri