hoşgeldiniz iyi forumlar...ayrıca yakınız bende tuzladayım![]()
Merhabalar Arkadaşlar. İsmim Barış. 22 Yaşındayım. İstanbul Pendikteyim. Forumumuza Yaklaşık 2.5 Ay Kadar Önce Üye Oldum. Fakat Mazur Görün Kendimi Tanıtmayı UnutmuşumAracımız Grande Punto Fire Dynamic 1.4 77 HP Egzotik Kırmızı. Aranızda Bulunmaktan Çok Sevinçliyim. Bir O Kadar ki 2.5 Ay Gibi Kısa Sürede Aracımla İlgili Bir Çok Şey Öğrendim. İyi ki Varsın Forum.GrandePuntoTr Ve Değerli Üyeleri. Herkezse Kazasız Belasız Derin Çukursuz Kullanımlar Dilerim
![]()
hoşgeldiniz iyi forumlar...ayrıca yakınız bende tuzladayım![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
hoşgeldin...keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hoşgeldiniz...
Keyif BMW'Dir...
Teşekkür Ederim Herkeze, HoşbuldukAaa Öyle mi Doğancan Bende Bu Taraflarda Bir Ben Varım Zannediyordum. Bugün Sahilde Bizim Forum Logolu Bir GP Gördüm Kırmızı Renk Siyah Film Camlı Jantları Kapaklı Sen miydin Yoksa ? SahiL Kısmında New York Cafe Var Orda Solda Beklerken Yanımdan Böyle Bir Araç Geçti.
barış aramıza hoşgeldin
bende pendik te oturuyorum
sen neredesin bakıyım pendikte
ayrıca forumda gebze pendik kartal tuzla maltepe bostancı tarafından bir çok arkadaşımız var
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hayırlı olsun,hoşgeldin.
hoşgeldiniz
hoşgeldin. bende pendikteyim bu arada
barış hoşgeldin ben de sultanbeylideyim
hoşgeldiniz aramıza
hoşgeldiniz
Hoşbulduk Arkadaşlar. Kusura Bakmayın Biraz Geç Cevaplıyorum Perşembe Gecesinden Beri Çanakkale/Ezinedeydim Abimin Yemin Töreni İçinBu Arada Ortamala Yakıt Değerim 320 Liralık Benzin İle 1071 Km Yol Yaptım. Ortalama Hızım 120 İdi. 1.4 77HP Fire Motor.
Hoşgeldin..
Hoşbulduk...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri