Hoşgeldiniz keyifli forumlar![]()
Hoşgeldiniz keyifli forumlar![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
hepinizee cook cook tşk ederim iyisiyle kötüsüyle...hani kadın erkek muhabbbettine grmisken... bugun petrolun biine girdim yıkattım cektim kenara siliyorum arabayıı allahım sanırsınız ki öcüü gördüler erkekler...
) yanii gülsem mi utansam mıı bilemedim...
) alısmak lazım aslında
bana normal geliyor çünkü istanbula ne bayan şoförler var aklınızı alır vallahi günde 8 saat araba tepesindeler trafikte artık işi aşmışlar çok çok iyiler.hatta caddebostanda bir bayan biliyorum bmw 3.30 u var kadın yanlamayı çok seviyor ve yarışıyor ayrıyetten bizim burda bi bayan var cooperSi var trafikte ne hareketler yapıyor görseniz şaşırırsınız ve bunun gibi çok var yani istanbulda her bayana aynı gözle bakmamak lazım bazen şakacılar çıkabiliyor![]()
bende ne zman arabayla uğraşsam, biraz fazla uğraşıyormuşumda gören bütün komşular sürekli arabayla uğraştığımı düşünüyorlarmış gibi bi his oluşuyo, filmlerdeki sık sık karşılaştığımız takip ediliyorum hissi gibi bişe heralde. doktora mı görünsem acaba
+1Burdan bayan sürücülerimize seslenmiş olayım bari
1.lütfen trafiğin akışına uyun eğer yavaş gitmeyi tercih ediyorsanız yolun sağını tercih edin yada en azından sol tarafınızda boşluk bırakın.
2. Sağa sola dönerken yada herhangi bir aracı sollarkan aracınızın önünü hesap ettiğiniz gibi arkasınıda hesap edin lütfen..
eşime de hep söylüyorum, dikkat et diye, bişey olacak diye ödüm kopuyor bazen![]()
Konu sadece_erhan tarafından (02/08/2011 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri