hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
Bence de yüksek gibi geldi, hem 3 kapı, yani piyasada 2.elde tutulmayan diye düşünüyorum, hemde iki parçada boya var hem de 118 bin de epeyce bi km yapmış !
hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
hoşgeldin... hayırlı olsun diyelim öncelikle, aracın can damarı tabi ki motor, mutlaka ama mutlaka servise götür ve bilgisayara bağlat, aracın km si ile oynanmış bile olsa, fiatın ithal olan bütün versiyonlarında beyinde km okuyucu bulunur, aracın gerçek km sini ordan okuyabilirsin, mjet motor kolay yıpranacak bir motor değil fakat gürültülü çalışıyorsa mutlaka incelettir derim, ve ne olursa olsun kesinlikle üfleme varsa alma, bazen kendini bişey zanneden ustalara yahu üflemeyen dizeil motor var mı der ikna edebilmek için, var arkadaşım mjet eğer sağlamsa kaç km de olursa olsun üflemez, bir kaç tane taksiçıkması albea alıp sattım, 470000 km de üfleme yoktu, buna çok dikkat et, ve herkesin bildiği gibi direksyon elektrikli olduğu için mutlaka baktır...!
bilgisayara bağlattım değerleri çok iyi çıktı, satıcının da samimiyetine inandım açıkçası, alışverişten sonra bile aradı bir sıkıntı var mı olursa mutlaka görüşelim filan diye, km'si orijinal üfleme falan yok benim içime sindi valla, fiyatı yüksek bulan arkadaşlar için söylüyorum istediğim araba buydu ve ilanlara bakarak en ucuzu da buydu aldım içim rahat, herkese sevgiler
hoş geldiniz....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
arkadaşım hayırlı olsun, ben galericilik yapıyorum bursada, eğer araçta 2 parça boya varsa ve baktırdım motor iyi diosun, hiç de pahalı almamışsın, ben aynısın benzinlisini sattım 18500 e, için rahat olsun güle güle bin aracına...!
halil otoya gittim ve memnun kalmadım, ön takımdan ses geldiğini söyledim şu fiyata hallolur dediler, işe gitmek zorunda olduğum için arabayı bunlara bıraktım çektim gittim bikaç saat sonra telefon geldi verdikleri fiyatın iki katını ödersem ses tamamen kesilirmişte şimdi %70 ini kesmişlerde falan filan, düzeldi mi hayır hatta daha da arttı, zehir zıkkım olsun. gerçek bir esnaf varsa bildiğin ben henüz denk gelmedim tavsiyene uyarım kardeş, ilgine teşekkürler
Walla bende rulmanları değiştirdm 2 hafta önce.Halil otoyu ararken tesadüfen baska biryer buldum ve memnun kaldım acıkcası.Bir bak umarım halledebilirler.
www.ozgorgulukardesler.com bu sitede adresleri falan hersey var. şaşmazde burasıda.bir bak istersen.ben gidip gördüğüm için fena diil diyorum.fiyattada pazarlık falanda yapmıstım hatta![]()
hoşgeldiniz öncelikle..hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın aracınızı..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri