hosgeldiniz..
aracinizda hayirli olsun
grande puntomu almama teşvik ettiğiniz için teşekkür ederek başlamak istiyorum...kararsızlıklar ve git-geller yaşadığım araç seçimi meselesinde;forumdan edindiğim bilgiler ve izlenimler çok faydalı oldu..sonunda 1 ay kadar önce de 2006 model 1.4 dynamic grande puntomu aldım..herkese keyifli forumlar diliyorum..(umarım resimleri eklemede bir hata yapmamışımdır)
hosgeldiniz..
aracinizda hayirli olsun
aramıza hoşgeldin kenan
aracın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hoşgeldiniz...
hayırlı olsun...![]()
Keyif BMW'Dir...
hayırlı olsun hoşgeldiniz
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoşgeldin ve hayırlı olsun ama keşke dizel alsaydın![]()
hoşgeldiniz güle güle kullanın
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
teşekkür ederim arkadaşlar..dizeli de düşündüm ama maddiyat engeline takıldık..zaten h.içi arabayı kullanmıyorum..sadece haftasonları biniyorum..çok kilometre yapmadığımdan benzinli de işimi görür diye düşündüm..
hoşgeldin, keyifli forumlar...
aracını iyi günlerde, kazasız belasız kullan...
Hayırlısı olsun GP dünyasına hoşgeldin.Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
hoşgeldiniz izmir toplantılarına bekleriz aracınız da kazaszı belasız kullanın
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
hoşgeldin. sticker de yapıştırdınmı tam olur. bide trafikte forumdan birini görünce selektör yapmayı unutma![]()
Keyifli forumlar... Ben 2006 aralıktan beri biniyorum, çok ta memnunum. Mutlu sürüşler dilerim.
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun, keyifli forumlar...
hoşgeldiniz..
hayırlı olsun hoşgeldiniz
GrandePuntoTR'a Hoş geldin marveleous Ben exixiz,
Forumumuzda umarım iyi vakit geçirirsiniz!
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri