hoşgeldin müdür :popcom00:
kapıda multijet bravo var nasıl olsa. günlük kullanımda dizel bravo. haftasonu da az güçlü benzinli birşey olsun derim ben. hlx in yerini doldurmasa da az atraksiyonlu olsun. ne dersin bu düşünceme :weight1:
Printable View
hoşgeldin müdür :popcom00:
kapıda multijet bravo var nasıl olsa. günlük kullanımda dizel bravo. haftasonu da az güçlü benzinli birşey olsun derim ben. hlx in yerini doldurmasa da az atraksiyonlu olsun. ne dersin bu düşünceme :weight1:
Hoşgeldiniz Bravodaşım...
hoşgeldiniz bende varum burada daa:D
hosgeldınız keyıflı forumlar multıjet olsun bencede
Hoşgeldiniz, iyi forumlar
Aha, sen de mi buradaydın la :) Güçlü dedin de dün aklıma geldi, alacağım puntoya yakın fiyata 2.0 doblo alabiliom... 135 hp, çiplesen havada karada 160 hp üstü... ne dersin, al sana güç :D
Hoşbulduk :) İsminizi çok duydum ama tanışmak buraya nasipmiş... :)Alıntı:
Hoşgeldiniz Bravodaşım...
Saolun hoşbulduk... Multijet olacak da, ne olacak o belli değil işte :)Alıntı:
Hoşgeldiniz, iyi forumlar
hosgeldınız keyıflı forumlar multıjet olsun bencede
hoşgeldiniz multijet derim
Aha müdürler birbirinin gözünü oyuyo...durun bi...:)
Alperen'den ziyade diğer bütün forumdaşların buluşma noktası olmuş bu konu :)
Aramıza hoşgeldin Alperen. 75'lik kesmez dediğine göre yapacak bir şey yok. Ancak chip, box bir kaç uygulama ile hafif bir tat alabilirsin. Bence de Multijet :) :)
sayın mythos ben henüz yeni almış olmama rağmen gönül rahatlığıyla 95 bg multijet öneririm size :) benzin fiyatının uçtuğu şu dönemde hem benzinden az yakar lt olarak kâra geçersiniz, hem de aralarındaki yaklaşık 40 krş luk farkla ... :) dualogic vites çok iyi alışması hiç zor değil üstelik 6 ileri :) punto evo da düzler 5 ileri sanırım :) fiyat farkı biraz olabilir ama bence değer :)
iyi forumlar :)
hoşgeldiniz
izmire selamlar memleketime:)
95 lik multiş dururken başkasına bakılmaz :)
Hoşgeldiniz. Multijet tavsiyemdir