hayırlı olsun..hoşgeldiniz..
bende alalı bir ay oldu. 1.3 dizel grande punto aldım.. bu forum sitesini tesadüf eseri bulmuştum. ama gayet güzel bence bilgi paylaşımı için.
sitedeki bilgiler için emeği geçen herkese teşekkürler![]()
hayırlı olsun..hoşgeldiniz..
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Hoşgeldiniz.
Aracınız hayırlı olsun
Hoşgeldiniz...
Araç hayırlı olsun. Forumu karıştırın daha neler bulacaksınız,neler. Süper paylaşım var.
Hoşgeldiniz..
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Keyifli forumlar. hoşgeldnz
Toprağam hoşgeldin foruma, aracında hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız, belasız, trafik cezasız, kronik arızasız, az yakıt tüketimli, bol keyifli binmeler nasip etsin...
Neresinden Kastamonunun?
hoşgeldiniz
Forum ile yada herhangi bir konu ile ilgili yardım almak isterseniz "Teknik Yardım" bölümünü kullanabilirsiniz.
Önemli ve özel bi konuda Özel Mesajlarınızı her zaman cevaplarız.
Ayrıca sol üst köşede bulunan K.PANELİ yazan bölümden "Garaj Düzenle" kısmından üyelerimiz sizin aracınızı daha iyi tanımak için resimlerinizi ekleyebilir ve aracınız hakkında
yorumlar yapabilir dilerseniz kendinizle ilgili bişiyler yazabilirsiniz... Size yapılan yorumları da bu şekilde okuyabilirsiniz!..
AnaSayfa'mızda bir çok önemli haberi forum ile ilgili buluşmaları takip edebilir, hoş vakit geçirebileceğiniz konuları ve sohbetlerimizi görebilirsiniz.
Hiç bir konuda çekinceniz olmasın. Kapımız paylaşımcı ve dost olan tüm üyelerimize açıktır.
İyi Forumlar dilerim!
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Oooo forumumuzda hemşerilerimmi varmış ?![]()
hoşgeldiniz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri