allah kimseye kaza bela vermesin allah herkesin tekerini düz bastırsınpuntişler piyasaya hükmetmeye devam ediyor..
allah kimseye kaza bela vermesin allah herkesin tekerini düz bastırsınpuntişler piyasaya hükmetmeye devam ediyor..
Aramıza hoşgeldin Ömür, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar...
sağol tolga abi.aracımı daha teslim almadım ama forumdakileri okurken korktum valla acaba vazmı geçsem die aklıma gelmior değil.sesler vuzurtılar tıkırtılar bakalım benim başıma neler gelecek.
hayırlı olsun kardeşim, benim de evo dinamik ocak 15.e doğru geliyor, bana kırmızı dışındaki renkler için 2 ay beklersin dediler, ilk aracım olacağı da için bekleyemedim evo kırmızısını aldım, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim![]()
sizinde hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullanmak nasip olsun. banada 2 ay beklersin dediler içi bordo olsun istersn dediler ama vergi farkları olabilirdediler yeni yılda o da size yansır dediler.size öyle bişey dediler mi acaba 2ay sonrayı beklerseniz vergi farkı çıkar falan die.bikaç kişiye sordum cevap alamadım bilgileri yoktu herhalde.
vergi farkı derken şunu söylediler, 2010 yılı için geçerli vergi masrafını ocak.ta onlar verecekler yalnızca zam olursa aradaki fark olan 5-10 lirayı benim verebileceğimi söylediler. 10 liradan da bişi olmaz diye kabul ettim.
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın...
Aramıza hoşgeldin.
EVOn hayırlı olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri