hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah en kısa sürede kavuşursunuz kazasız belasız kullanmanız dileğiyle keyifli forumlar
Slm arkadaşlar ben muhammed enes.Aracımı salı günü sipariş ettim 1 ay a gelir en geç dediler inş.Almadan önce foruma girmeye başladım bilgi alayım diye.Ceratom vardı full ü evo yu almak aklımın ucundan bile geçmiyordu konfor olarak iyi olmaz diye fakat bütün araçları araştırdım kia ceed hariç tek beğendiğim evo oldu ve çok şükür aldım aracı.
Herkes e kazasız belasız sürüşler dilerim...
hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah en kısa sürede kavuşursunuz kazasız belasız kullanmanız dileğiyle keyifli forumlar
bizde önceden Ceed düşünmüştük Evo yu görünce Ceed hikaye olduhayırlı olsun
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Hoşgeldin dostum, sabırlı bekleyişler..
aracınız hayırlı olsun hoşgeldiniz.
hoşgeldin... keyifli forumlar.....
hoşgeldın hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan.
aracın hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin muhammed
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun şimdiden. keyifli forumlar
hoşgeldin kardeş..
aracın gelince bi tur gezdirirsin bizi heralde![]()
Aramıza hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullan.
Enes hoşgeldin aramıza hayırlı olsun aracın jantları 16 yapmayı unutma![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
hoşbuldum tşk ler.inş yapcam ya ayarlamaya çalışıyorumbide bişi sorcam bayiyi aradım eşantiyon olarak tamponları boyarmısın dedim tmm dedi ancak boya belli süre sonra atıyor ve çizilmelerde boyanın altındaki plastik çabuk gözükür dedi.varmı böyle bişi..cvplayanlara tşk ler...
boya kalkması felan yok tabi yolda giderken taş gelirse kalkar kaportaya bile gelse boya atar o yüzden boyat sonra ugrasma derim ben hem görüntüde 10 numara oluyor sonra yaptırmak istersen temiz 250 kagıdını alırlır haberin olsun.boya kalkarsa bidaha boyatırsın rahat ol![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri