hoşgeldin aramıza aktif forumlar..
birde kendini daha ayrıntılı tanıtırsan hoş olur![]()
üye olabilmek izin çok ugrastım sonunda burdayım, herkese selamlar
hoşgeldin aramıza aktif forumlar..
birde kendini daha ayrıntılı tanıtırsan hoş olur![]()
Hoşgeldiniz, zor derken cv filanmı istendi hayırdır![]()
karlı dağları aşıp geldiniz hoşgeldiniz![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
ben istanbuldan orta yaşlı mimar ersan. Gp almay kara verdim 1 ay kadar once uye olayımda bir kaç soru sorayım dedim , uyelik aktif olmadı, bir iki hafta bekleyıp baska bır kullanıcı ismi alıp uye olayım dedım yıne aktıflenmesını bekledım yıne sonuc cıkmadı , o arada uye olamdan okuduklarım sonucunda kara verip gidip 0 .GP aldım tekrar uye olmayı deneyeyım dedim ,uyeliğin aktıf olamsı bu sefer o kadar uzun surmedı. Sonuç olarak şunu çıkardım üyeliğin aktıf edilmesi için illa bir G.P sahibi olmam gerkiyormus.
garip bir durum olmuş ersan
hızlı üyelik için gp olması gerekmez herkez üye olabiliyor böyle sıkıntı olmasının bi sebebi vardır mutlaka bunada açıklığı erdi bey cevabı verecektir..
işin önemli kısmı senin şu an burda olman tabi bir arkadaş bir dost bir gp daha kazandık
hayırlı uğurlu kazasız belasız cezasız günler inş.
hosgeldiniz... keyifli forumlar...... uye olurken eksik bilgi vermis olabilirsiniz.. bunun neticesinde aktiflesmemis olabilir...
Lesinlikle sifir aldiginiz icin koly uye oldunuz sizi temin ederim boyle ikinci el gp alanlar hala kuyrukta uye olabilmek icin bekliyorlar : D
cümleten hoşbulduk , geç olsun güç olmasın ne diyelim artık
hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar
hoş geldiniz ..
Maceralı bir üyelik sürecinden sonra hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz![]()
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.
hosgeldiniz, keyifli forumlar.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hoşgeldiniz foruma,aracınız hayırlı olsun,keyifli forumlar dilerim
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
aramıza hoşgeldınız keyıflı forumlar dılerım istanbul buluşmalarımıza beklerız.
Hoşgeldiniz aramıza...
ojjgeldınn aramızaa ııı forumlarr
ersan özelden tanıştık üyelik sorununu konuşurken
e buradanda hoşgeldin diyelim
bu kadar uğraştan sonra böyle kıymetli bir üyeliğin aktif olarak hakkını vermelisin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
tesekkurler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri