Merhaba , 1.4 - 77 evo dinamic
Makina sektöründeyim .
Herkese selamlar .
Konu Sauron tarafından (18/05/2011 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.
Aramıza hoşgeldin iyi forumlar
Gökhan bey aramıza hoşgeldiniz keyifli formlar dilerim emin olun bu platformda edindinizi bilgi ve arkadaşlıklar sayesinde günün stresi ve yorgunlugunu üzerinizden atacaksınız buluşmalarda düzenleniyor örnegin bu hafta sonu istanbul avcılardan tekne turu düzenliyoruz sizleride aramızda görmek bizleri mutlu eder ve diger arkadaşlarımızlada tanışmış olursunuz bol makara ve kahkahalı geçiyor buluşmalarımız şimdiden bunun tadını çıkarmanızı dilerim saygılır hoşgeldiniz...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldiniz..
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoşgeldiniz, bahçelievler neresi? stickerınız var mı?
Eminim beni sık sık göreceksiniz. Kırmızı cam tavan multijet-arada eşim de kullanıyor.
Çok teşekkür ederim sıcak karşılamalarınız için . Bahçelievler haznedar tarafındayım .
Konu Sauron tarafından (18/05/2011 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.
hoşgeldin. keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldin keyifli forumlar...
Merhaba hoşgeldin aramıza.
Bende b.evlerdeyim iyi forumlar dilerim görüşmek üzre hoşçakal.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
aramıza hoşgeldin gökhan
bizim meşhur istanbul buluşmalarına bekleriz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hoşgeldiniz.
Keyifli ve aktif forumlar.
aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Çok teşekkür ederim buluşmalara da işlerimden fırsat buldukça gelmeye çalışacağım
Hoşgeldiniz.
gokhan aramıza hosgeldın ıyı ve keyıflı forumlar bu arada bu pazar gunu tekne bulusmamız var eger katılmayı dusunursen num 0534 660 66 60
hoşgeldiniz keyifli forumlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri