Uzun zamandır almayı düşündüğüm bir arabayı almış olmanın verdiği mutlulukla foruma üye oldum, İstanbulda oturmaktayım umarım hem sanal forumda hem gerçek buluşmalarda birlikte güzel vakit geçiririz. Herkese selamlar.
Uzun zamandır almayı düşündüğüm bir arabayı almış olmanın verdiği mutlulukla foruma üye oldum, İstanbulda oturmaktayım umarım hem sanal forumda hem gerçek buluşmalarda birlikte güzel vakit geçiririz. Herkese selamlar.
hosgeldiniz, keyifli forumlar dilerim
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Emrah Hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasıp ettisn.
Keyifli forumlar.
hoşgeldiniz
keyifli forumlar
Aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldiniz kazasız belasız
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoşgeldin aramıza
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Çok teşekkürler arkadaşlar, hoşbulduk.
hoşgedin..keyifli aktif forumlar...
Hoş geldin...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
emrah aramıza hoşgeldin
yanlış görmediysem aracın 1,2 punto
aracınla ilgili izlenimlerini genel bölümünde paylaşırsanız seviniriz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hoşgeldın gulle gulee kulllanman dılegıylee ne mutlu punton var artık sendede![]()
Hoşgeldin aramıza.. Keyifli ve aktif forumlar dilerim...
hoş geldin. keyifli ve aktif forumlar...
hoşgeldin Emrah, aracın hayırlı olsun, yanlış hatırlamıyorsam 1.2 skydome ağustosta gelecek demiştin. kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için, iki gündür giremiyordum foruma cevap yazamadım kusura bakmayın.
Aramıza hoşgeldin. Aktif forumlar..
hoşgeldın hayırlı ugurlu olsun aracında gule gule kullan.
Aramıza hoşgeldin Emrah, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri