Aramıza hoşgeldin Serkan. Aracın hayırlı olsun. Keyifli ve aktif forumlar
Merhaba arkadaşlar. 3 günlük GP sahibi ve de ilk otomobilim olması sebebiyle tarifi imkansız mutluluklar içindeyimAdım Serkan, İstanbul'danım, 29 yaşındayım, herkesi selamlarım...
Forum sayesinde şüphelerimden ve kararsızlığımdan arınarak GP almaya karar verdim, buradaki topluluğun varlığının güçlenerek sürmesini diliyorum. Yeni araç sahibi olma aşamasını geçmiş olduğunuz için muhtemelen hevesimi ve heyecanımı aşırı bulabilirsiniz, ama şimdi kişiselleştirme zamanı...
Tanışma kısmından önce gidip aç gibi hemen sorulara başladım, kusuruma bakmayın. İlk sorumu da buraya yazdım, işi bilen üstadlardan ilgi ve yardım beklerimGörüşmek üzere, herkese tekrar selamlar.
Aramıza hoşgeldin Serkan. Aracın hayırlı olsun. Keyifli ve aktif forumlar
Hoşgeldin... keyifli forumlar... aracın hayırlı olsun..
hoşgeldin serkan.. keyifli ve aktif forumlar diliyorum sana...
Teşekkür ederim arkadaşlar, bundan böyle hemen her akşam burada olacağım gibi görünüyor![]()
Hoşgeldin. Keyifli forumlar diliyorum. Aracın hayırlı olsun.
hoşgeldin keyifli günler....
hoşgeldiniz keyifli forumlar
ARAMIZA HOŞGELDİN SERKAN
foruma kendini bir kaptırırsan buraya girmekten burada olmaktan arabana binmeye vakit bulamazsın
sonra söylemedin deme
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aramıza hoşgeldin... keyifli forumlar dilerim ... Bu arada aracın hayırlı olsun..
Hoş geldin hayırlı olsun...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle aramıza hoş geldin.
Aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar.
hosgeldınız
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Aramıza hoşgeldin keyifli formlar ve senide buluşmalarda aramızda görmek isteriz elemeleri geçebilecekmisin bakalım![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hoşgeldın serkan keyıflı forumlar we kazasız belasız aracına bindigin guzel günler dilerım.
Hoşgeldin. Keyifli forumlar..
Hosgeldın. Aracın hayırlı olsun. Aktıf forumlar...![]()
Hoşgeldiniz.
Hayat bakış açılarından ibarettir...
hoşgeldin serkan.aracın hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri