Eser Abi haklı sıkıntı olmaz ama benim sana abi demem lazım doğru
Semih Abi çok deli kullanıyosan turbo ve dizelin bazı aksamları benzinli motorlara göre çabuk yıpranıyor haklısın. Sen en iyisi alabilirsen starjet falan al o paklar seniHem akar gidersin hem de motor elimde kalır mı diye düşünmezsin. Bildiğim kadarıyla sağlam motorlar.
FIRE'da yine güzel bir motor. Kendini kanıtlamış FIAT motorlarından. Ama o kadar güçlü değil. Tamam seri bu arabaya da yetiyor ama çoğu zaman keşke dedirten bi motor bence yani.. Bende kullandığım zamanlar deli kullanırım. Bu seferde fazla yakıyor gibi geldi bana. Bunu böyle kabullenicez artık napalım.
İnşallah gönlüne göre bir araba bulursun Eser Abi'nin dediği gibi buluşmalarda da bir arada oluruzKeyifli forumlar...
Teoman'ın şarkısı aklıma geldi Eser AbiDaha 17, 17, 17, 17'ymiş
![]()
Konu byspayn tarafından (08/07/2010 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme...
En güçlüsü multiair türkiye pazarında amao da biraz tuzlu gelebilir sana abi
![]()
Valla kardeşim Punto'nun neyi vardır ne özelliği vardır bilmiyorum sadece abs klima var bunları biliyorum başka hiç bir bilgim yok![]()
Forumda gezinirsen çok daha geniş bilgi edinebilirsin ama ben kısaca değiniyim.
Multiair motorlar yeni teknoloji onlar Punto Evo'larda var yani sıfır alman gerekir o da sanırım senin bütçeyi aşar biraz diye öyle dedim. Çünkü 18000 demişsin.
İkinci elde de en güçlü T-jet var turbolu motor 120hp ama turbo olduğu için çok devir çevirdiğinde belki ömrü kısalabilir diye düşünmekteyim.
Yani senin için en iyisi starjet 95hp![]()
Klima abs iki hava yastığı gibi donanımlar standart. Dijital klima gibi ekstra özellikler Dynamic versiyonlarda mevcut.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifli forumlar...![]()
Teşekkürler kardeşim yalnız benim birde istediğim özellikle otomatik vites olması puntolar gördüğüm kadarıyla manuel yoksa otomatiğide varmı ben göremedim ilanlarda şahsen.
Aramıza hoşgeldin Semih, umarım istediğin gibi bir GP bulursun, keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldin. keyifli ve aktif forumlar...
Otomatikleri Eser Abimin dediği gibi var. Ama benzinli alacaksan bence manuel al derim.
Hoşbulduk abi teşekkürler..
Teşekkürler abi hoşbulduk..
Kardeş aldığım zaman bir daha artık en az 5-6 yıl binceğimi düşünüyorum buranın trafiği yoğunlaşmaya başladı manuel biraz yoruyor gibi almışken otomatik vites alıyım diyorum özellikle uzun süre binmeyi düşündüğüm için..
O zaman şöyle söyliyim otomatik alacaksan güçlü bi benzinli alSanırım şimdi oldu
![]()
Şimdilik vazgeçtim vazgeçmemde askerliğimin yaklaşması etkili oldu kısmetse askere giderken şu andaki aracımı satıp parasını bankaya koycam ve terhis olduğumda gelince güzel bir punto çekicem inşallah şimdi alırsam emanet etceğim kimse yok askere giderken apartmanımızın garajıda dolu olduğu için 15 ay dışarda durcak ve o riski göze alamıcam...
Sizleri çok sevdim ve burda olmaya devam etcem![]()
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri