Sanırım yaşlı üyelerden sayılacağım, 1964 doğumluyum, İstanbul da yaşarım. Mühendisim ve Yapı denetim işi ile iştigal ediyorum.
Senelerce Fiat kullandım. Şahin, Doğan, Tipo. Uzun bir süre aracımı yenileyemedim. Bu vesile ile 98' Tipo mu da yad ediyorum. Çok cefamı çekti ve hiç ızdırap yaşatmadı.
Aracımı yenilemeye karar verdiğim zaman GP ya gözümü diktim ve bilgi toplamaya başladım. Sitemizi buldum yazılanları okudum ve çok yararlandım. Daha sonra da GP mu aldım. İki yaşında, gri renkli, güzel bir araç. Eski Fiat kullanıcısıyım. Yeni nesil ( bana göre yeni tabi ) Fiat aracına binmek anca nasip oldu. Oldukça memnunum ve memnun kalmayı umuyorum.
Aracımı satın alırken ve aldıktan sonra da tüm bilgi gereksinimlerimi bu siteden giderdim diyebilirim. Özellikle aracımda bulunmayan El kitabını burada bulup indirmek ise çok işime yaradı.
Sitede emeği geçen katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Kısmetse 13.06.2010 de ki buluşmaya da katılmayı planlıyorum.
Saygı ile,
hoşgeldiniz... keyifli forumlar....
aracınız hayırlı olsun.....Allah Kaza bela vermesin....
keyifli forumlar hoşgldnz aramıza.
Hoşgeldiniz..Aramıozda gormek buyuk bır sereftır sızler gıbı olgun ınsanları...
I ' m c a p u l i n g . . .
Hoş geldin keyifli forumlar.Kullanıcı kılavuzunu bilgisayarına indirmektense ara 444 22 55 i kullanıcı kılavuzunu adresine göndersinler.Ücretsiz...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
Aramıza hoş geldiniz.
Artık Fiorinolu
hoşgeldiniz aracınız da hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve aktif forumlar.
Hoşgeldiniz aktif forumlar ..
aracınız hayırlı olsun Keyifli ve aktif forumlar
Hoşgeldiniz,aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Hoşgeldiniz. Punto kullanmak bir ayrıcalıktır. Sizide ayrıcalıklı insanlar arasında görmek güzel. Keyifli forumlar. Allah kaza bela vermesin. hayırlı olsun.
Aramıza hoşgeldiniz Çağatay Bey, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
aramıza hoş geldiniz
keyifli ve aktif forumlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.
Aramıza hoşgeldiniz Çağatay Bey. Keyifli ve aktif forumlar
hoşgeldınız
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri