Aramıza hoşgeldin arkadaşım emin olki bu araçtan memnun kalacaksın iyi formlar
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce citroen , seat , Renault tecrübesi olan biriydim. Ekonomik bir araç diyerek Hyundai Getz almayı düşünüyordum. Google da ekonomik araçlarla ilgili araştırma yaparken bu forum u buldum. Bu forum aklımı çeldi ve Grande Punto almaya karar verdim. Fellik fellik aramam neticesinde 17.05.2010 itibari ile 2007 model 35.000 KM de 1.4 Fire Active Rock Siyah Grande Punto sahibi oldum. Bugün 40 - 50 km kadar testini yaptım gayet hoş bir araç, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Aramıza hoşgeldin arkadaşım emin olki bu araçtan memnun kalacaksın iyi formlar
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
aramıza hoşgeldin ersin
aracını kaça aldın
piyasa hakkındada bilgimiz olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Saolasın Coşkun. Aracı 18.500 e aldım.
Erciyes Üniversitesini 6 yılda bitirip yarı Kayseri li yarı hemşehri olarak hoşgeldin kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
EVOEVOEVOEVOEVO
hayırlısı olsun güle güle kullan
Aramıza hoşgeldin Ersin. Aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
hoşgeldiniz iyi forumlar![]()
Hoş geldin güle güle kullan.GP almakla en doğru seçimi yapmışsın...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
Hayırlı olsun.. Güle güle kazasız günlerde kullanın.
BY Turbo SPORT 150 HP
Ersin hoşgeldin arkadaşım ailemize, hayırlı olsun yeni GP'in, kazasız, sorunsuz sürüşler ve keyifli forumlar
Hoşgeldin Ersin, aracın hayırlı olsun,
Keyifli forumlar...
Arkadaşlar çok sıcak karşılamanızdan dolayı herkese teşekkür ederim. Umarım sizlerle güzel bir paylaşım ortamı oluşturup güzel dostluklar kurarız. Tekrar teşekkür ederim.
Aracınız hayırlı olsun ve hoşgeldiniz.
hoşgeldin keyifli forumlar....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri