Hoşgeldin, iyi seçim...Fiyat da iyi, arbaya kanı kaynayınca insan almak ister, bilinçli bir alışveriş olmuş en azından gözün arkada kalmaz,aklında soru işareti olmaz
hoşgeldiniz iyi forumlar.
aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın darısı başıma.
Selamlar
Hoşgeldin, iyi seçim...Fiyat da iyi, arbaya kanı kaynayınca insan almak ister, bilinçli bir alışveriş olmuş en azından gözün arkada kalmaz,aklında soru işareti olmaz
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
hoş geldiniz,hayırlı olsun.
kazasız belasız sürüşler...........
aracın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasib olur inşaallah, esp konusunu alırken bende araştırdım epey, ön yan dikmelerde airbag yazıyorsa ve yokuş kalkış desteği varsa esp vardır(bunlar güvenlik paketinin içinde), asr'nin tuşu vardır zaten, cam tavan çok hoş bişey gerçekten aracımda bitek onun olmasını isterdim, fiyat bence iyi sağdan soldan eleştirenler olmuştur mutlaka niye focus almadın niye bilmemne almadın diye boşverin düşünmeyin, millet galerici mantığıyla düşünüyor daha almadan satmanın hesabını yapıyor, bence önemli olan sizin aracınızdan memnun olmanız, ben 22 civarı 90 bg lik multijet aldım, 27.000 km de, aldıktan sonra aksesuar dışında masraf yapmadım desem yeridir yağıyla filtrelerini değiştim sadece, ikinci elde ufak tefek problemler olabilir önemli olan büyük kazasının olmaması, benimkindede boya var 3-4 parçada önemsemedim alırken, yaklaşık 3.000 km yaptım üç haftada, çok memnunum aracımdan
Hoşgeldiniz.
Bende sizinle benzer soru işaretlerini taşıyordum. Yine forumdan bir arkadaş sağolsun alttaki web adresini verdi ve aracımın özelliklerini öğrenmeme yardımcı oldu. Sizde bakabilirsiniz.
==== BANOTO ====
Bizde aklımızda hiç GP yokken bir anda gördük, aldık ve hiç pişman değiliz. Eşim çok memnun. Bizde çok araç baktık ve bıkmıştım. Bana göre GP aynı segmentteki araçlardan iç ve dış tasarım olarak ta bir adım önde. Tekrar hayırlı olsun. Kazasız belasız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri