Valla çok çok geçmiş olsun,baya şanssız bir durum olmuş sizin adınıza.Ben Ankara'da bakımını yaptırmıştım aracımın(2. el aldım ve benim ilk bakımımdı) Kavaklıdere Oto'da.Forumdan baya insan gidiyor oraya(Bolu'dan bile gelen olduğunu söylemişti Müslüm Bey).Orada işçilik kalitesi de çok iyi,tavsiye ederim bundan sonraki sorunlarınız ve bakımlarınız için.Ortalama 2 saatlik bir yol sanırsam Ankara yolu.Forumdan bir arkadaşın EVO'sunda bir sorun olmuştu göğüslük ile ilgili,çok iyi bir şekilde sorunu çözmüştü Kavaklıdere.Benim de sağ iç kapı mandalı biraz sorunluydu(çok fazla çekmek lazımdı).Bunu söylediğimde hemen halletti ve şu anda tertemiz çalışıyor sağ kapı.Bakım öncesinde binenlerle bakım sonrasında binenler farkı çok çabuk anladılar.Hatta İstanbul-Ankara arasında otoyolda aracımın sağa çektiğini fark ettim,bunu da gösterdim,aracımın lastiklerinden kaynaklanan bir sorundan ötürü olduğunu söyledi ve sorunun nerede olduğunu da gösterdi.Şu anda hakikaten tertemiz bir kullanımı var aracımın.Ankara Kavaklıdere Oto'yu da tavsiye ederim.Ankara'daki GP'ciler de orayı tavsiye ediyorlar genelde.