selam başkan...seni ben tanıyorm ama arkadaşlar tanımıyor haliyle...kendini tanıt bakalım...mesela neden punto ?? ordan başlayabiirsin....
üyeliğim hayırlı uğurlu olsun![]()
selam başkan...seni ben tanıyorm ama arkadaşlar tanımıyor haliyle...kendini tanıt bakalım...mesela neden punto ?? ordan başlayabiirsin....
çok şık bi kere,hem spor görünüm hem ekonomik ikisi bir arada zor bu dewirdewalla açıkçası hiç akılmda yoktu,hiç araştırmamıştım bile ama binip kullanınca tamam dedim
![]()
Aramıza hoşgeldin Hasan. Keyifli ve aktif forumlar.
teşekkür ederim,hoşbulduk
budur işte hocam ....aklın yolu fiat....
hosgeldi aramıza.....izmir ankara istanul ve kayseriden katılım var....8-9 mayısta toplanıyoruz...senide aramızda (yanımda) gormek isterim....senle bi kadeh vuralım be asanım...
Hasan'ı da yazalım mı hemen listeye![]()
aramıza hoşgeldin hasan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
gelirim bi sıkıntı çıkmazsa,güzel olur tanışma fırsatı buluruz.tokuştururuz abi kadehleri merak etme![]()
teşekkürler coşkun,hoşbulduk
yaz ya z yasemin...ben onu kulagından tutar getiririm...gerci rakıyı duyuna o kendi zaten gelirde neyse
aha bak ben dedimdi
![]()
Konu JASMINE tarafından (21/04/2010 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
sizden önce orada olurum
düğün sahibi hesabı karşılarım sizi
![]()
hasan kazasız belasız ve hayırlı sürüşler
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Aramıza hoşgeldin Hasan, keyifli forumlar.
Hoşgeldin Hasan, keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin hakan keyifli forumlar dilerim buluşmayada katılırsan seviniriz..
hoşgeldin.....
Aramıza hoşgeldin Hasan kardeşim. Buluşmalara genellikle bir yerde toplanır gideriz, buluşma ile ilgili konuyu incelersen memnun olurum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri