herkese selam arkadaşlar,adım Gökhan,izmir/hatayda oturuyorum. Gaziemir Kipa Ekspreste çalışıyorum.
aracım, Marea Weekend SX 98 model beyaz.
1,6 16V 103 beygircik =) tam bir italyan aygırı.
aranızda olmaktan mutluluk duyacağımdan eminim,tabi sizde aranızda görmek isterseniz.gerek forumda gerekse düzenlenen organizasyonlarda (vardiyam el verdiği sürece) herzaman yanınızda olacağımdan emin olabilirsiniz.
marea ile aklınıza takılacak her sorunuzda yardımcı olmaya çalışırım.
görüşmek ve aktif olmak dileğiyle,görüşürüz
![]()
Konu izmir-lee tarafından (12/04/2010 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.
hoşgeldiniz
selamlar hoşgeldin keyifli forumlar...
hoşgeldin izmir leeaktif forumlar dilerim..
hepinize teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum
Aramıza hoşgeldin gökhan kazasız sürüşler keyifli forumlar...
İyiki geldin..Keyifli forumlar
I ' m c a p u l i n g . . .
Hoşgeldin Gökhan, keyifli forumlar...
gökhan abi hoşgeldin foruma dedik gel üye ol olmuşsun sevindim senin vapurda benim doblo gibi teklerden olucak
hoşgeldiniz. keyifli ve aktif forumlar.
tekrardan sağolun beyler,sıcak karşılamanız için,içten teşekkürler
Aramıza hoşgeldin Gökhan kardeşim. Mart 14 de Ankara olarak ordaydık. Forumdan bakabilirsin. Görünce tüm buluşmalara katılmaya can atacağından eminim.![]()
Aramıza hoşgeldin Gökhan, kazasız sürüşler keyifli forumlar.
hoşgeldiniz. keyifli forumlar dilerim.buluşmalarda görüşmek dileğiye.
sağol Serdar abicim hoşbulduk.abi zaten bizim izmir olarak adını vermeyeceğim başka bir sitemiz daha var,ordan arkadaşlarımızda katılmış o toplantıya ve bana anlatmakla bitiremediler.banada daha yeni buraya üye olmak nasip oldu.umarım hem kendim için hemde forumunuz için hayırlısı olur.daha öncede belirttiğim gibi abi vardiyalı olarak çalışıyorum ve vardıyamın izin verdiği sürece tüm toplantılarınıza seve seve katılırım.eh artık bidahaki İzmir seferinizde görüşmek üzere
hoşgeldiniz aktif ve keyifli forumlar dilerim...
hoşgeldin keyifli forumlar...
sağolun beyler hoşbulduk
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri