Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Merhaba degerli arkadaslar;
Yeni aldıgım PUNTO EVO Dynamic 1.4 77bg aracımı heyecanla beklerken forumunuza uye oldum. Aranızda olmaktan mutluluk duyaraktan hepinize tekrar merhaba diyorum.
![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
Hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.En kısa sürede resimlerini bekliyoruz.Aktif forumlar.
Hayırlı uğurlu olsun yeni böceğiniz.Hoş geldiniz.
hayırlı olsun güle güle kullanın...Ve hoşgeldiniz...
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
hayırlı olsun bende evo edindim bir tane kırmızısından ocak teslimi 4 gözle bekliyorum![]()
Hoşgeldin Murat, aracın hayırlı olsun,
Keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin murat aracında hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı uqurlu olsun. Hoşgeldin![]()
Hoşgeldin Murat. Aracın hayırlı olsun. Keyifli ve aktif forumlar.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullann evoların sayısı artmaya başladı![]()
hayırlı uğurlu olsun punto evo aracın .aktif forumlar...
hayırlı uğurlu olsun murat
Allah kaza bela vermesin
Hoşgeldiniz yenı aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileği ile..
Forumumuza hoşgeldin kardeşim yavru maserattin hayırlı ugurlu olsun bizde beyazından düşünüyoruz kısmetse
Hoşgeldiniz yeni aracınız hayırlı olsun keyifli forumlar dilerim.
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun bir kaç resimde ekleseniz güzel olur)
Hoşgeldin Murat kardeşim. Arabanı kazasız belasız kullanman dileğiyle.
degerli arkadaslar hepinize ayrı ayrı tesekkur etmek isterim... aracımı teslim aldıgım gun ilk isim guzel guzel fotolarını cekip siteye koymak olacaksizlerle birlikte olmak ve buyuk bir ailenin, dayanısmanın parcası olmak beni cok mutlu ettigini belirtmek isterim... hepinize selamlar...
Arkadaslar oncelikle araniza yeni katilan bir arkadasiniz olarak herkese selamlar diyorum.
Aracimi alali henuz 4 gun oldu. Evo Active 75 bg multijet motor. Daha once grande punto kullanmamistim. Arabayi showroomda gordugumde iste bu dedim. Sonra alirkende test surusu yapmadigimdan icimde acaba dogru mu yapiyorum diye bir dusunce vardi. Fakat Aracimi kullanmaya basladiktan sonra bu dusuncelerin yersiz oldugunu gordum. Isterseniz sizlere 4 gunluk kullanimimda gorduklerimi siraliyim.
Arabanin yol tutusu gayet iyi diyebilirim. Daha once polo aracimla max. 70 km ile donebildigim viraji evoyla 90 km hizla rahat bir sekilde donebiliyorum.
Ic kismi gercekten cok rahat koltugunuzun her turlu ayarini yapabiliyorsunuz. Butun fonksiyonlar elinizin altinda. Ses yalitimi bana gore mukemmel yapilmis. Icerde cok az gurultu var.
75 BG lik motorun cekis gucu tahmin ettiginiz gibi cok iyi degil. Yeni alacak olanlara 95 bg lik araclari tavsiye ederim.
En cok merak edilen konulardan bir tanesi yakit tuketimi, Su ana kadar 180 km sehir ici yol yaptim. Ort yakit tuketimim 6.5 seviyesinde ki daha once 1.6 otomatik poloyla normal kullanimda 40 kurus yakan biri icin 6.5 lt iyi bir seviye.) Full depomla bilgisayara gore 520 km daha yapabilegim goruluyor. Toplamda 700 km yaparki yeni arac icin gayet iyi bir veri olur. (Eger yapabilirsem
)
Ha unutmadan sunuda soyliyim arabanin onunu goremiyorum) Zamanla ona da alisacagim heralde.
Simdilik paylasabileceklerim bunlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri