valla zeynep hanım benim puntom yok eğer düğüne davet edilirsek bu gp konvoyuna bende maream ile katılabilirmiyim acaba![]()
ooof süper ya..gp düğün konvoyu..bayıldım..valla...süper olur..fotoğraflarıda foruma koyarıs artık...
-
valla zeynep hanım benim puntom yok eğer düğüne davet edilirsek bu gp konvoyuna bende maream ile katılabilirmiyim acaba![]()
barlasburak, abdullahc ve zeynepc aramıza hoşgeldiniz
yaa bende tanıtiim kendimi pazar günü gelenler belki hatırlar hatta fotoğraflarda hainin biri beni hep yarım yarım çekmiş..üzerimde kırmızı bi kazak siyah beyaz bi mont var..pasta kesildikten sonra tabaklar falan servis yapmıştım
![]()
yarımda olsa bütün fotoğraflarda varsınız
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
burak sen bizim arabayı kullanırsın artıkın![]()
tabiki şaka ya...neyle istersen gelebilirsin tabii..sorulur mu...![]()
efet yaa zaten en çok ben gülay hanım burak var müdürleri saymazsak..ne güzel
muhabbet için
ser Kursu Gunaydın topine davet edıyorum sızı![]()
vay be kısmatin böölesi kısmatin nerde ne zaman geleceği hiç belli olmuyor yer ve zaman uyarsa neden gelmeyelim konvoyun içinde olmak iisterim
başkan ben yeni bi üye oldum.kendisi çok samimi arkadaşım gr aracını yeni aldı.bayada bi uğraşdı üzerinde..hernekadar bizden almasada severim kendisiniher organizasyonada gözü kapalı girer
gün içinde üye olcak oda..aramızda bolero kırmızısı yok gibi sanki..
) çoğalsın dedim
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
hay hay buyursun gelsin![]()
gelsin tabi aramızda onuda görmek bizi sevindirir
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
punto'cunun iyisi kötüsü oLmaz : )
bekLiyoruz geLsinLer üye oLsunLar. son üyeLeri takip ediyorum da geneLde aracıma bırakıLan kart sayesinde uLaştım seçenegini seçiyorLar, buradaki aktif ortamı biraz daha aktifLeştirmek için herkes eLinden geLdigince birşeyLer yapıyor ne mutLu 8O
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
:loveya: yeni bir üye kazandırdım siteye , eşim gerçi çok zor olmadı üye yapmam ama olsun 1 kişi 1 kişidir.....:loveya:
Aramıza hoşgeldiniz![]()
yok onlar bölünmez...burak daha satamadı sultana punto..ama satıcak..
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
sultan hanım hoşgeldiniz
Konu searchandrescue tarafından (14/03/2007 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
birmot ekibi arabam şu an servisinizde akşam 5 gibi almaya gelecem ziyaretinize gelebilirim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri