Kabul etmek ne demek. Başımızın üstünde yerin var.
Hoşgeldin. Araban hayırlı olsun.
BUGÜN İTİBARİYLE GP 1.4 DYNAMİC 3 KAPI ARACIMI ALMAK ÜZERE ANLAŞTIK.PAZARLIĞIMIZI YAPTIK.ARAÇ FUL OPSİYONLU VE MODİFİYE EDİLMİŞ BİR VAZİYETTE.KIRMIZI RENK VE MÜTHİŞ BİR ARABA.YARIN NOTERDEN SATIŞ İŞLEMLERİNİ HALLEDİP,HAYIRLISIYLA RESİMLERİDE EKLERİM VE BENİDE KABUL EDERSENİZ ARANIZA MEMNUN OLURUM.İYİ GÜNLER![]()
Kabul etmek ne demek. Başımızın üstünde yerin var.
Hoşgeldin. Araban hayırlı olsun.
aracın şimdiden hayırlı olsun. aramıza hoşgeldin.
Linea Dynamic 1,4 Fire
hoşgeldiniz ender bey aracınız hayırlı olsun![]()
aracınız hayırlı olsun
kazasız belasız
keyifli forumlar
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Ender beyayağınızın tozuyla bu pazar ki buluşmamıza bekleriz artık
![]()
İstanbul Neşet Suyu Buluşması (Belgrad Ormanı) 11 Ekim 2009 Pazar (1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
hayırlı olsun.modifiyeli he merak ettim şimdi en yakın zamanda resimleri bekliyoruz![]()
aramıza hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar aracınız hayırlı olsun
ailemize hoş geldin
iyi günlerde kullanman dileğimle
hayırlısı olsun![]()
Araban hayirli olsun. Formda iyi vakit geçereceğine eminim![]()
Hoşgeldin Ender, aracın hayırlı olsun...
Hoşgeldiniz.Aracınız Hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz, Aracınız hayırlı olsun keyifli forumlar.
Iyi akşamlar arkadaşlar.bugün itibari ile gp 1.4 fire dynamic 3 kapi aracimi aldim.aracim modifyeli olarak aldim.2005/45/17 jant var üstünde.3.5 yay.amerikan çizilmez film.abart eksoz.full müzik tesisatli yok yok fiyati 17bin tl.acaba fiyat konusunda önerileriniz ne olur.yakşamlar hepinize.
sanırım sahibinden.com'da görmüştüm ben bu aracıhayırlısı olsun. kazasız,belasız,cezasız kullanmak nasip etsin. km'sini yazmayı unutmussunuz sanırım 50,000km idi
![]()
Konu anlgnydn tarafından (09/10/2009 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız binersin inşallah
hayırlı olsun
kazasız belasız
fiyat güzel
boya değişen durumu nedir?
ALLAH güle güle kullanmak nasip etsin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri