Hoşgeldin Fırat. Yeni arabanı güle güle kullan...
Hoşgeldin Fırat. Yeni arabanı güle güle kullan...
aramıza hoş geldin fırat.İzmir ekibi güçleniyor.Ailemiz büyüyorrr
hoşgeldin fırat hayırlı olsun
HAYAT Bİ GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR...
hayırlı olsun. kazsız belasız kullanımlar
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar döndüm. Puntomu satıp Linea almıştım. Ama hiçbir zaman Puntom gibi olamadı ve aracımı sattım. Yarın nasipse yeniden bir Punto alıyorum. Satış işlemleri bitince Puntoma kavuşmuş olacağım. İlk işim eski Puntoma takamayıp hep sakladığım Stickerımı yapıştırmak olacak. Bir gün yine Puntoya döneceğim hep içimden geçtiği için stickerımı saklamıştım. : ))
Hadi hayırlısı. Sonra fikir değişmez gene değilmi.
hoşgeldiniz kazasız belasız kullanın gpnizi
hayırlı olsun . aramıza hoşgeldin.
hoşgeldiniz aktif forumlar
aramıza hoşgeldin, aracın hayırlı olsun
hoşgeldin. hayırlı uğurlu olsun. İyi sürüşler ve forumlar.
Sağolun arkadaşlar. Aracımı aldım. Yeniden buradayım
merhaba fırat hoşgeldin,urladan murat...
Allah hayırlı etsin kaza bela vermesin![]()
Hayırlı olsun, tekrar aramıza hoşgeldin...
Sağolun arkadaşlar tekrardan hoşbulduk.
hoşgeldin. allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar, bir türlü geleneksel bulaşmalara gelmek nasip olmadı. ve uzun zamandır da forma giriş yapmıyordum.bunda dolayı paylaşımda bulunamadığım için ve mesajları yanıt veremediğim için özür dilerim. bir konuda sorun yaşıyorum bu sene benim ufaklığı fazla kullanmadım. belki soracağım sorunun yanıtıdır ama başka bir şey olduğuna inanıyorum. ister city modunda olsun ister olmasın direksiyonu çevirirken sanki yağlanmamış bir parçadan gelen ses gibi gacur gucur sesler geliyor. direksiyonlar elektrikli diye biliyorum sebep ne olabilir. yardımcı olursanız ona göre kontrole götüreceğim. teşekkürler...
bununla alakalı formumuzda aratırsan bir çok konu mevcut arkadaşım yeterli bilgiye sahip olacaksındır..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri