İş için gittiğim İzmir'de kiraladığım punto ile arabalara bakışım değişti ve aradığım arabanın Punto olduğuna karar verdim, 3 aycebime ve aradığım kriterlere göre inceledikten sonra, 2 gün önce çok temiz kullanılmış olan bir Starjet modelini aldım. (Aracın eski sahibi Hakan Bey'e teşekkürleri bir borç bilirim). Malum yağıştan dolayı aracı tam test edemedim. Aracımın resimlerini en kısa sürede ekleyeceğim. Tekrar belirtmek isterim ki aranızda olmaktan mutluyum ve ilk buluşmada olmak istiyorum. Saygı ve selamlarımla...
Hoşgeldiniz hayırlı olsun![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hoş geldiniz![]()
Hoşgeldin Badboy...
hayırlı olsun ve aramıza hoş geldiniz. burada aracınızı daha iyi tanıyacağınıza emin olabilirsiniz. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....
hayırlı olsun aracınız kazasız belasız sürmeniz dileğiyle hoşgeldiniz aramıza![]()
aramıza hoşgeldiniz... aktif ve keyifli forumlar dilerim...!
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar
Teşekkürler arkadaşlar, aracı tanıyacağım bu zamanlarda başınızı ağrıtacağıma emin olabilirsiniz2 gündür kullanıyorum. Gayet memnun kalacağım hissi var içimde. Araç bugün itibarı ile 35080 km'de ve garantisi yok. 40.000 bakımını yaptırınca daha rahat olacağım. Saygı ve selamlar
Aramıza hosgeldin abi aktif ve keyifli forumlar olsun ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı olsun aracınız.
Selam arkadaslar,
siyah traking+görüş+klima paketli fiorino combimix'le araniza katilmak istiyorum;
tabi kabul ederseniz?
Ve hemen bir sorum olacak diş isi göstergesini göremedim, bu aracta varmi?
Yardimci olursaniz sevinirim.
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar keyifli aktif forumlar. sitede aracınızla ilgili her bilgiye ulaşabilirsiniz.
hayırlı olsun kazasız cezasız kullanman dileğiyle hoşgeldin![]()
HAYAT Bİ GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri