Alıntı AyBEROZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle düşnen insanlar var evet onların bazıları maçlara da gdiyor, orada bazı futbolculara küfür de ediyor, Milli maçı kastetmiyorum, lig maçlarında adam gibi oturup seyretmiyor taç atarken korner atarken kameralara da aldırmıyor ana avrad dümdüz gidiyor sonra da futbolcunun tepkisini diline doluyor ama , o küfrederken onun ki özgürlük oluyor ama futbolcunun el kol hareketi ayılık oluyor. Melo nun tüm köpekçe hareketleri ni doğal karşılayıp Volkanın ona köpek deyişi kabahat oluyor. Ondan sonra da milli maç falan hiç farketmez küfür ser ama futbolcu ptofesyonel olmalı sahada dik durmalı küfre sabır göstermeli. Gidin işinize ... Azıcık mantıklı olun ...
Yav ben mantikli konusuyorum canim kardeşim.

Turkiyede Melo , Emre , Volkanin futbol hayati sonlandirilmali. Belki yanina birkac oyuncu faha eklenedebilir. Futbolu seyirciye taraftara sevdirmeyip komplike etmek isteyen bu tur futbolcuları tff nin isguzarlik etmesi sonucu karsilasilmis bir durumdur bu. Rustu yillarca FB kalesini korudu bi cimbomlu bjkli rustuye kufur ettimi ? OLAYLAR OLAYLAR OLAYLAR...

İyi geceler I go to sleeping