Alıntı atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın arkadaşlar hatırlatmak isterim:
1) sizler değilmiydiniz daha geçen hafta Fenerbahçe Süper kupa finalinde Beşiktaş'ı yenip, kupayı aldığında geçmiş olsun dileklerimize 'BU KONUYU AÇMAYALIM' diye mesajlar yazan,
2) Bu hafta Beşiktaş'ın elediği Sheriff isimli takımla yaptığı maçları seyrettiniz mi! hele ikinci maçta ilk iki golün güzelliğini!,
3) ayrıca arkadaşlar daha ilk maç; sizin takımlarında yapacağı lig maçlarını seyredeceğiz Allah ömür verirse???

Saygılar...
atilla bey linki verirseniz görmüş oluruz bu tarz takılmaları fanatiklik değil tatlı rekabet olarak görürseniz aha ii olur futbolda bunlar olmalı

gelellim heriff maçına kımse burda super oynadık faan demedı bgn de ızlıcez bjknın macını yorumumuzu yaparız ama ben de hatırlamıyorum kımse demedı acmayalım dıye topıcde .. şurda da gerçekci olmak gerekiyo ilk maçta olsa yeni superlige cıkmıs takımın 11 deki 5 futbolcusu super lig gormemıs takıma yenilirse bence buters bişi demektir bunla ilgili her yer de espri yapılır .. ben fanatık olabılırım ve fanatıgım de ama bunu burda bu ortamda göstermem içimdedir dışarıda çıkmasın çıkmaz da ..

atilla abi saygılar ..

******************************* 84 *******************************