B I Z
S E N I
S E V I N M E K
I C I N
S E V M E D I K
K A R T A L I M
0930
Printable View
B I Z
S E N I
S E V I N M E K
I C I N
S E V M E D I K
K A R T A L I M
0930
geçmiş olsun arkadaşlar, bu ne ilk nede son derbi idi üzerinde fazla durmaya gerek yok bu ligden daha çok sular akar daha 6S nin oynamadığı bir maç var, emin olun dün akşamki pozisyonda maçı izlerken bende şaşırdım hakem daha önce düdüğü çalmıştı ama futbolcular devam edip pozisyonu devam ettirdiler ki Carlos bile devam etti pozisyonda golle sonuçlanınca bu tepkiler oluştu bu pozisyonun yaşanması hakem adına talihsizlik oldu yoksa maçtan sonra hakem üzerinde bukadar tartışma yaşanmazdı, paf takımı ile çıkmak bjk ye fayda getirmez aksine haftaya oynuyacağıınız Sivasa ve diğer takımlara fayda getirir sonuç olarak bjk nin bindiği dalı kesmemesi lazım bence bjk haftaya pafla filan çıkmaz bu sözün öfke ile söylendiğini düşünüyorum.
BİZİM ADIMIZ JİMNASTİK DİR CARTIR CURTTUR DEİL!!!!BİZİM ADIMIZ KARA KARTAL
böle lakaplardan bizde neler war.googleye bjk çarşı yazın ilk sayfadaki forumlara bakarsanız bir çok örneğini görürsünüz...))
931!!!!!!! Biz seni sevinmek için sevmedik KARAKARTALIM!!!!
yürü be karedeşimmm
0932
933
neyse artık işimize bakalım buğra abicim..
bu sene sadece fbyi gsyi degıl fedrasyonu da mhkyi de yenip şampiyon olucaz
934
935
buğra abicim sayı yazmış kbl ettim düzeltiwer istersen
0936
saol barıscım dıkkat etmemısım duzelttım
937
Artık tartışma yaratacak konulara girmeyin elbette tartışalım ama çerçeve dışına taşmadan, Bu ihlali göz önünde bulundurmayan arkadaşlarımız ceza alacaklardır.
938
ah kartal ahhh
arkadaşlar Fenerbahçe olmasa Beşiktaşın ne anlamı var ya da Beşiktaş olmasa Fenerbahçenin! önemli olan dostluk! biri mutlaka kazanacak! ben bir Fenerli olarak ne sevinirim ne üzülürüm! el sıkışmak en güzeli!
İstatistiklere gore hakemler ve karsı takımlar yıllardır eyyam ve sike yapmasaydı bizim 18 , bahcecilerin 13 , galatanın 12 sampiyonlugu olucaktı .Bu kadıkoy seriside anca hakemle bozulurdu zaten de ole oldu.Her zaman soyleriz biz bu lige fazlayız , bu lig icin fazla ŞEREFLİYİZ diye...
_939_
bu macı bırakalım önümüze bakalım artık rpool maçı var orda alacagımız bi beraberlik cok cok önemli ..
940
0942
abi maç yarın :)
arkadaslar mac oncesı herkes susmuş kimsenin umudu yok ama Allah'tan umut kesilmez telloyu ve gokhan zan'ı umarım aramayız
0943
yaw su hakemler avrupadadamı bizi yakıcak ya , 2. golde riise 10 metre yuruyup ole tac atıyo hakem hic mudahele etmiyo.Yazık...
Hakanın bu kacıncı top sektirişi her mac yakıyo bizi ya adi herif yetti artık acil yabancı kaleci...
_944_
Hakem yakmıyo ama bjk kendını yaktı 7 oldu.
keşke hiç çıkmasalardı :(
yazıklar olsun ruhsuzlar takımın tamamını satsınlar ya
947