tünaydın kartallar
Printable View
tünaydın kartallar
912
atilla abi niye sayı yazmadın yawww
913
hehe unuttu herhalde
iddia da fener favori bjkye cok yuksek oran verilmiş rpool macında bjk'ye 4.00 oran wardı :D:D
914
915
oran ters tepecek inşallah
kotü haber !! :( tello nobre ve serdar kurtuluş sakatlık nedeniyle maç kadrosundan çıkartılmış :( bu ne şansızlıktır ya
916
917
sıkmayın canınızı biz öylede böylede yeneriz inşallah
yarın buraya oley olaey diye yazacağım inşallah :D:D:D:
918
inşallah ben hemn yazarım sabaha kadar
919
off böle sansızlık olmaz:@:@
ah bobo ah yaktın bizi
0920
921 ah izmet ah yaktın bizi bir daha paf la çıkalım daha iyi olur herhalde..
0922
Sinan Engin açıkladı:
"PAF Takım çıkacak"
Derbi bitti, tartışmalar başladı. Gol mu değil mi? Faul mü değil mi? Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettiği maçtan sonra Genel Menajeri Sinan Engin, Yıldırım Demirören ile telefonda konuştuğu ve gelecek hafta oynanacak Sivasspor maçına PAF Takım'ı ile çıkacaklarını söyledi.
Bu gidişatın Turkcell Süper Ligi'nden çekilmeye kadar gideceğini açıklayan Sinan Engin; "Sahaya bakıyoruz inanılmaz bir hakem. Konuşuyoruz ceza veriyorlar. Hakkımızı nasıl arayacağız. Bir hakem var. Maçı katlediyor. 1. haftadan beri devamlı hakem hataları var. Bizim sorumlu olduğumuz taraftarımız, futbolcular var. Bunların hakkını nasıl arayacağız? Burada öyle bir hakem vardı ki, son pozisyonda gol vardı, faul çarptı. Benim ön liberoma sarı kart gösteriyor maçı profesyonelce bitiriyor. Biz takımımız ligden çekiyoruz. Piyon olmayacağız. Bundan sonra PAF takımı ile sahaya çıkacağız." dedi.
"Başkanla birlikte öyle karar verdik. Bu maçta hakem kesiyor, biçiyor. Nasıl hakkımızı savunacağız. Çok pozisyon var. Ben ağır konuşmuyorum. Tamamıyla takımım ve hakem ile ilgili konuşuyorum. Olmuyor böyle. Ne yapalım yani. Federasyona karşı yürüyüş mü yaptıralım taraftarımıza. Bu nasıl hakemlik? Yazık, günah değil mi? Her maçta aynı şey. Bu hakemler aklını başına alacaklar. Yönetim kurulumuz bundan sonra kararını verecek. Çok fena şekilde başkanımız sinirlenmiş durumda. PAF takımı ile bundan sonra maçlara çıkalım dedik..."
03.11.2007
Kaynak : Sporx.com
923
neyse geleneğimiz bozuldu :(
bizim cok geleneğimiz var tarihimiz war bu bozulsa da itina ile yeniden tarih yazılır
0924
Bu kadar olmaz yaaa buz gıbı gol yan hakemın saskınlıgını gordunuzmu yaa yok bole bısey fenere hedıye edıldı ınanılmaz pes dogrusu.
sinan engin hakikaten dogrusunu soyledi nereye kdr boyle olucak kaçıncı maç bu bjkn,n hakkının yenildiği ligin gerçekten cılkı çıktı
0925
936 kesinlikle katılıyorum hak yenildi adm yaktı bizi ya
927
bobo bobo bobo
ibrahim üzülmeze sinir oldum her maçta hakemi döwmeye kalkar bu maçta bişi yapmadı..iyiki futbolcu değilim...sahada olsam bn öldürürürdüm o .....
928
moralinizi bozmayın arkadaşlar önümüze bakalım
929
daha çok maç var dert etmeyelim