bir galatasaraylı olarak hakem hatasız demiyorum,ama şu var;kaleye şut atmadınız,gol pozisyonunuz yok hücum etmediniz doğru düzgün..maç hakkımızdı bence..ama bende maçtan sonra hakem değil Galatasarayımızın güzel futbolu konuşulsun isterdim..
Printable View
bir galatasaraylı olarak hakem hatasız demiyorum,ama şu var;kaleye şut atmadınız,gol pozisyonunuz yok hücum etmediniz doğru düzgün..maç hakkımızdı bence..ama bende maçtan sonra hakem değil Galatasarayımızın güzel futbolu konuşulsun isterdim..
can hakem konusulmadı zaten kotu futbolu konustuk sana katılıyorum bjk kendısıne yakısmayan topu oynadı lıgın basında belkı daha erkenken bısıler duzeltılebılır belkı de yenılgı bı bakıma ıyı oldu saglamın en buyuk sorunu artık degısmeyen 11ını de bulmak artık oyunu degıstırecek delgadoyu sokmamak hata hata hata ..
acı ama bjkden bu sezon sımdıden umudu kesmeye basladım
atilla abı sana katılıyorum gs lıncolsuz bıle boyle oynadıysa ..
0508
arkadaşlar her ne kadar yenilsenizde sizleri tebrik ediyorum.. inşallah başka sefer...
Buğra kardeşim çok güzel tespitte bulunmuş takım çıkacak mücadele edecek, gol atmak için hücum etmek lazım bana göre Türkiyenin en iyi karambol oyuncusu ve rakip defansı karıştıran forvetlerinden biri olan Nobre'yi BJK hiç kullanamıyor ayrıca Delgado ve Yozgatlı gibi yaratıcı oyuncularla maça başlamamak bana göre affedilir bir hata değil Rüştü yüde unutmamak lazım. Sağlamın Kayseride iken oynattığı futbolu çok beğeniyordum ama :( orada kalsa daha mı iyi olurdu acaba?
----- 509 ------
510 kadir abi çok güzel konuşmuşsun nobreyi kullanmayı bilmiyor...ve bu ana kadr sağlamın tam iş te kadro budur diyebildiğim bi 11 le çıkmadı bi maça...
revizyon sart ve boboyu bu hafta kesmeli hıguanı bı kac ac 90 dakıka oynat ya klubede oturtmaksa neden transfer yapıldı batuhanda oturur
0511
pozisyonunuz yok berbat top oynadınız hakem hatası olabılır kabulumdur ama hatası olmasada bence bu futbolla yenılmekten zaten kurtulamazdınız bı dakı sefere dıyemıycem herzaman yenmek dılegıyle saygılar.
maç artık geride kaldı.yorumlara dewam edlirse önceki konular gibi tartışmalar çıkabilir.!onun için bu maçı geride bırakıp önümüzdeki maçlara bakalım;)
512
Siz de o kadar guzel top oynadınızki maasallah orta sahadan cıkamadık 7-8 tane yuzde yuzluk pozizyonlarınız war, iyi kurtulduk fark yemekten zaten...
Hayret bi sey ya lutfen mantıklı seyler yazalım futbolu bilmiyorsak yorum yapmayalım...:realmad::realmad::realmad:
[quote=ZaMBroTTa_1903;119667]Siz de o kadar guzel top oynadınızki maasallah orta sahadan cıkamadık 7-8 tane yuzde yuzluk pozizyonlarınız war, iyi kurtulduk fark yemekten zaten...
Hayret bi sey ya lutfen mantıklı seyler yazalım futbolu bilmiyorsak yorum yapmayalım...:realmad::realmad::realmad:[/quot
elestırılere acık olalım lutfen gorunen koy kılavuz ıstemez futbolu bılen bı kısının bunu yazması komık neyse bu konuda bır daha cevap yazmıycam zaten tekrar gecmıs olsun zaten hep ole oluyo :siritma:
burak gereksiz gerginlik olmasın kardeşim ..
üstüste haftalardır hakem hatası olması bu durumu hassaslaştırdı gercekten düşününce her takımın canı acır ama gs yensın bişi demem ama auta giden top korner verilmesin gelsın atsın golu hangı seyırcı olursa olsun bu kdr üstüste hataya sessiz kalmaz
şu durumu gözden kaçırmayalım bjk hakem hatası bahanesının ardına saklanmadı kotu oıynadagımızı kabul ettık keşke herkez bu erdemi gosterse ;)
yazdığımız mesajlarda numarayı yazmaya özen gösterelim
**** 0513 ****
Evet ya hep ole oluyo... Şikeyle (8-0 ı unutma ,unutturma) ve hakemlerle hep bizi yeniyonuz ve sampiyonluktan ediyonuz nedir bu cektigimiz cimcomdan yaw...
_514_
515 neyse burak abi takmayalım kafamıza bizede gelir o günler..;)önümüze bakalım..
zaten su sıke olayı yuzunden takım da para kalmadı ona yedır buna yedır derken borctan kurtulamıyoruz.:laugh000:neyse ben besıktaslıları gercekten severım çarsı grubuna saygım sonsuz cogu arkadasım besıktas trıbununde bende cok besıktas macına gıttım o yuzden inşallah daha iyi olur fener olmasında.
ya renksiz formayla renkli maç geçer mi kardeşim
:D
buğra bırak artık şu beşiktaşı gel sen hanım köylü ol seninde içinde aslan yatıyo galatasaraylı yapalım seni ne böle takımmı çekilir...
ne demişler ÜÇ BÜYÜK YOK.. TEK BÜYÜK G A L A T A S A R A Y...!
emre kardeşim hanım koyumuzun de farkı yok o da bjkli yaptık biliyosun doğru yolu buldu biliyosun gollerde benimle üzüldü ;) :)
emre ya olm sen doğru düzgün maç seyretmiyon bana burda gs diyon muhahahahha :D:D:D
tek aşk tek büyük tek çarşı en ve tek büyük B E Ş İ K T A Ş !!
0516
517
helal buğıra abime çok güzel yazmışsın tekleri
kımın başkanı bee yakında tırasver edecem besiktasın kaptanlıgınaa..hahahahahah
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::518:::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
519
bırak kaptanlığı başkan olsun:D:D