yenılsekte yensekte mucadelemızı son sanıyeye kadar surdurelım
bjkmııze yakısan budur
0489
Printable View
yenılsekte yensekte mucadelemızı son sanıyeye kadar surdurelım
bjkmııze yakısan budur
0489
0490
günaydın beşiktaş camiası :D
491 günaydın GPTR'li kartallar
492
günaydınlar.
493
hep beraber :)
494
barış dediğimi yaptınmı
genç kartallar iyi günler bugün büyük gün :)
0495
birazan yapıcam abi...zaten fazla beşiktaşlı yok bi mehmet abi bide iki üç kişi wr onlarda onine değiller ama atacaz bakalım...
(yapacağım seyi gizli tutmayalım;yapacağım sey çarşı nedir sorusunun cewabını msnden herkese e mail olrk atmak.)
mehmet abi msn adresini özelden werebilirmsin?
496
siz neler karıştırıyosun bakalım barış :D
0497
bişey karıştırmıyoruz canıımm her şey beşiktaş için :D:X
498 off 500 ee geldik..
Yağmurlu
________Bir Gün De
_________________Görmüstüm Seniiiiiiiii !!!
0499
500
hehe 500 ü bn yazdım :X
501
üstünde
çubuklu
formalar
vardı....
bende geldın gunduz vardıyesı sızler evde ohh bızde calısalım sız burda 500 501 devam valal ohhh pazartesı gece vardıyesıne gecıyorum gunduz bende burdayım bakalım ozaman napıcanızz..
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::502:::::: :::::::::::::::::::
bir FENERBAHÇELİ olarak bjk ye basarılar gorıyım sızı kartallar...
503
beşiktaşım oleyy...
yer siyah gök beyaz samp. bjk
504
maça az kaldı
hadı bakalım nolcak macta bende gıdecem sımdı macaa holeyyy..
Bu hakemler ve bu federasyonla daha ne kadar gidecek cok merak ediyorum, selcuk derelinin bu kacıncı mac satısı yeter artık yeterrrrrrrrrrrrr.... Ertugrul Saglamlada bu isin olmucagını iyice anladım o buyuk takımların antrenoru olamaz her macta takımı korkak oynatıyo hucumda hic cogalamıyoruz yaw su mactaki yaptıgı hataların haddi hesabı yok...
burak kardeşim hakem hatası olur olmaz cıkıcak takım mucadele edecek hakemı de yenecek gerekırse
benım de saglama guwenım kalmadı artık oyun kılıtlenmıs ıkıcı yarıya basla delgadoyla hıguaını 85ten snr soksan nolcak harıkalar mı yaratıcak bjk yonetımde teknık yonetım de kotu durumda yerlı hoa dıyoruz ama bu kdr destegı olan yerlı hoca tarıhte olmamıstır
heralde ama anlayamıyorum ı.akın klubede hapsoldu
bende anladım saglam'la olmaz bu mactan once dusuyodum bı macın olayı degıl ..
0507