Beşiktaş Jimnastik Kulübü, futbol kolunu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
saygılarımla
otoritec. ;=)))
çok şükür, öldüm öldüm dirildim. umutlarım her gün artıyor arkadaşlar. çok mutluyum
*********214**********
Beşiktaş Jimnastik Kulübü, futbol kolunu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
saygılarımla
otoritec. ;=)))
215 yine maçı aldık yaa helal olsun şanlı beşiktaşıma
ewet şöyle 2 etti, yazalım kenara
********216**************
şu ibrahim akınla burak yılmazı alan klube gp mu hediye edicem yawyeter artık yaw ne bicim adam bunlar...
![]()
_217_
218
sen gpni önce bana verben alırım
Arjantin futbolunun efsane isimlerinden Federico Higuain i renklerimize baglamıs bulunuyoruz, camiamıza hayırlı ve ugurlu olsun...![]()
_219_
evet bu haberi ben yazıcaktım ama burak kardesim benden hızlı davranmıs.Federico Higuain umarım BEŞİKTAŞ ımıza hayırlı olur. internetten izliyorum.ii oyuncuya benziyor.umarım bize faydalı olur.gecen sezon yanlıs hatırlamıyosam 18 golu varmıs! camiamıza hayırlı ugurlu olsun..
----------------------------------------------220------------------------------------------------
By NATRO WEB HOSTING - Web Hosting - Alan Adı Kaydı - Web tasarım - Kiralık Sunucu - Co-Location
işte arkadaslar kanıtı.Kulüp genel sekreteri Kenan Öner ve genel menajer Sinan Engin babamızın, Federico Higuain a BESİKTAS ımızın sanlı formasını giydirip cektirdiği resim! TUM BESİKTAS CAMİASINA HAYIRLI UGURLU OLSUN!!!
------------------------------------------------------221-----------------------------------------------------
besıktaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:::=222=::::
YouTube - BeÅŸiktaÅŸ'ın yeni transferi Federico HiguaÃn
20. SANİYEDEKİ GOLU COK İYİ İZLEYİN!! bomba gibi geliyoruz...
By NATRO WEB HOSTING - Web Hosting - Alan Adı Kaydı - Web tasarım - Kiralık Sunucu - Co-Location
---------------------------------------------223-------------------------------------
saniyeyi tersten sarıyo burda 20. saniye değil 1.50sn. deki golu seyredin!!
------------------------------------------------224---------------------------------
YouTube - higuain (1-0) vs River Plate 09-06-2007
spikere bayıldım bu arada süper yaa!!Federico Higuain hakkında yoruma gerek varmı sizce?
-----------------------------------------------225----------------------------------
226
bomba gibi geliyoruz
227 bende geldim baklım bugünlük
228 Şampiyonluğu ipotek altına alacaz....
229 şampiyon bizden başkası olunca haczedelim kupayı
Beşiktaşımızda çok büyük işler yapar inşallah ...
------------------230------------------------
Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı BESİKTASı....![]()
_231_
BESİKTAS Bir Gerillanın Hayata İtirazıdır. Susarsa Çatışma, Konuşursa Savaş, Yazarsa Destan, Severse Devrim Olur....
_232_
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri