Bir GALATASARAY lı olarak,tüm Fenerbahçe lilerin şampiyonluğunu kutlar aynı başarının mutlak süretle Avrupa arenasında göstermenizi temenni ederim,aksi takdirde hep beraber yakın zamanda sadece annemizin liginde top koşturacaz...
öncelikle koyu bi fenerbahçeli olarak ghostrider arkadaşıma teşekkür ediyorum... sporun bu yönünü olduğunu görmek mutluluk verici... keşke bütün insanlar böle olsa alkışlamayı bilmeli gerektii zaman rakibini... böle insanlar böle düşünceler içerde rekabet dışarda birlik oldukça türk futbolu biyerlere gelecektir...
arakaşlar 1 senedir maçlara gidiyorum kombinem var... bütüm emeklerin bütün zorlukların sıkıntıların meyvasını a.gücü maçında yaşayacağım... sadece meraktan soruyorum bu maça en fazla kaç para verirsiniz gelmek için...sadece merak
kale arkasına en fazla 100 çalışır.![]()
***GFB***
hayırdır yoksa kombineyi açık artırmaya mı çıkarıyorsunvalla seneler önce Ali Şen başkan iken şampiyonluk maçı olan İstanbul Spor maçına karaborsadan bilet almak zorunda kalmış normal fiyatın 5 katı ödemiştim o zamanlar, ama şimdi düşünüyorumda en fazla 75'i gözden çıkarırdım herhalde ama bu maç her şeye değer doğrusu
![]()
arkadaşlar yeride tam olarak söliyeyim maçlara gelen varsa bilir telsimde aras kargonun yanında görüş açısı çok iyi temenni ederim yoksa 2 senedir aynı yere almazdım...önünde demir var dayanmak için... reklam gibi oldu amma öle deil... bence daha iki hafta var diye böle az söleni yo fiyatlar... bide gsyi yenersek artar...ama tekrar diyorum satılık değil sadece merak ettim. yoksa ölüm kaza bela dışında hiç bir maddi güç beni bu maça gitmeyi engellemeyemez hatta kız arkadaşımada peşin peşin söledim işine gelirse dedim kızdı mızdı ama mecbur kabulk etti..... bide arkadaşlar şölede söliyeyim çok büyük organizaasyonlar yapılacakmış... 100.yıl nedeniyle
![]()
Konu ufukbzk84 tarafından (15/05/2007 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
sen ozaman 5 katı verdiysen hemen bi hesap yapalım bilet fiyatları mutemelen 44 olur...
44x5=220 YTL diyelimmi....
ama burada önemli olan maç deil en azından türkiyede yapılmamış ne varsa fenerbahce onu yapacaktır kutlamalarda.... inşallah sizde normal yollardan bilet bulursunuz gp ailesinden olarak bu mutluluğu hep bir likte yaşarız...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri