471 inşallah lincoln gibi olmaz arda abi haklısın,su yıldız oyuncu hasretimize bi son veremedik,umarım kewell la bunu sağlarız...euro 2008 derken,servetle emreyi kastettin demi,belli olmuşmu sakatlık sureleri???
470. Umarım Kewel ın akibeti de Lincoln gibi olmaz.Tüm sakatları topluyoruz takımaDiğer ikisi de Euro 2008 de sakatlandı...
471 inşallah lincoln gibi olmaz arda abi haklısın,su yıldız oyuncu hasretimize bi son veremedik,umarım kewell la bunu sağlarız...euro 2008 derken,servetle emreyi kastettin demi,belli olmuşmu sakatlık sureleri???
472. Evet Tolga onları kastettim.Emre 3 ay yok (Euro 2008 den itibaren) ama Serveti bilmiyorum açıkçası...
473 gunaydın...
deme ya,emre 3 ay yok,servet gene oynar bi şekildede emre için kotu olmus,song da gitti,aslında acil defans lazım bize,hatta abartmıyorum 2 tane alsak yeri,çünkü yarın o burgun servetde sakatlanır veya ceza olur,bulur yani bizi...
474. Haklısın Tolga.Tüm para bence de defans ve kaleci alınarak kullanılmalı![]()
475 yok arda abi akıllanmıcaz biz,sanırım baptista ile buyuk oranda anlasılmıs,gerçi gazete haberlerine guven olmaz ama inan anlaşsak sevinemicem,defans bagırıyo ben eksiğim diye ama hayırlısı artık,tabi birde kaleci var...aykuta guvenim sonsuz benim turkiye liginde ama avrupada ne yapar emin değilim...
476. Kaleci gerçekten çok önemli.Arkada sağlam bir kaleci yoksa büyük başarılar kazanılamaz....
474 gunaydınnn...
evet arda abi haklısın...bende merakla bekliyorum gelişmeleri,bakalım kalede bu senede kumar oynıcak mı bizimkiler...
475.GS, takımı Avustralyalılardan oluşturacak sanırımSkibbe de Avustralya Ekolünü uygulatır artık
Tabi şaka bir yana oyuncular oldukça kaliteli sanırım.Öyle diyorlar...
476 gunaydın...
477 ii akşamlar...
478 buraya baya bi girilmemiş![]()
479. Özlem, seninle canlandırmış olduk
Gs hazırlık maçlarında pek tat vermiyormuş![]()
480. slm![]()
481 gunaydınlar...
482 günaydın...
483.Ümit Karan Bükreş maçında yok mu?
arda abi ümit in sakatlığı ciddi,ilk maçta kesinlikle yok,2. maç için durumu bilmiyorum...![]()
485.Ümit yerine Lincoln den yararlanacakmışız en azından 45 dakika![]()
486
Ümit Karan'ın Bükreşle oynayacağımız iki maça da yetişmesi zor görünüyor.Fakat teknik direktör Skibbe, Karan'ın yokluğunda Shabani Nonda'ya güvenip şans verecek.İnşallah zorlanmadan geçeriz.Fakat oynadığımız hazırlık maçlarında hiç doğru düzgün gol atamadık.İnşallah Bükreş maçında da aynısını yaşamayız.Ama durum onu gösteriyor ki en kısa zamanda yeni bir santrafor almamız şart...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri