1549
sami yen de bitiririz beyler biz işi![]()
alex gıbı orta oyuncuları brezilyada cok var ama forvet sıkıntısı her ulke milli takımlarında var..bır baska oyuncunun sakatlık dogrultusunda bobo cagırılmıs..
hem bobo brezilya milli takım sevıyesınde bır oyuncu olsaydı sence sımdı jimlastikte oynarmıydı
1550
hee unutmadan saygılar![]()
1549
sami yen de bitiririz beyler biz işi![]()
1547
gecen gunlerde FENERBAHCE- polis a.volleybol macı vardı FB TVde ve o macı soluksuz ısledık babalı ogullu,bence gercek sevgı bu olsa gerek.sadece futbolda degil FENERBAHCEmizi her alandaki mucadelesınde heyecanlanıyor tırnak yıyor kalbınız gum gum atıyorsa bu BÜYÜK FENERBAHCE askından baska bırsey degildir..
babamdan aldıgım bu BÜYÜK sevgiyi ogluma&kızıma tum aıleme yasatıcagım..
SEVİYORUM SENI FENERBAHCE!!!!!!!!!
YASA FENERBAHCE!!!!!!!!!
EN BUYUK FENERBAHCE!!!!!!!!!!!!!!
1544
evet doğru soyunda var
1542
günaydınlar hayırlı sabahlar
1541.......gunaydınlar....
1539
nazar değdi galiba
1538
FENER taktımı takıyor bır takıma ıstanbul beledıye sımdı bu takım cıktı...macları cıddıye almadıgı taktırde tum takımlara yenılmesı anormal degil...
1537 pendik spor turkiyenin en iyi takımı sanırımturkiyenin bir numaralı takımını yeniyor hayret yaaa
olsun olmek var donmek yok alayına isyan olumne fener:=)
tabıkı donmek yok,donmek olsaydı tum 6s liler FENERLİYDİ
1536
fenerbahce rovans ıstıcek mı pendıkten ? bıde pendık bunu kabul edermı .)
1631
hı zor da olsa bağlanabildik
hayırlı geceler
1630
fener yenilince neden millet bu kadar cok sevinir anlamam kuyruk sokumu acısı var galiba![]()
1628 gunaydınlar...
HER ZMN YERDE EN BUYUK FENER(her alanda)
ya arkadaşlar neden kafanıza takıyorsunuz... büyüklük böyle bişi herhengi bişi olsun fenerle karşılaştırırlar. topçu alsınlar alexten iyi adam derler.. stadımıza çamur atmaya çalışırlar. paramıza çamur atarlar.. oyunculara tvmize, başkana, eğlencelerimize sevinçlerimize üzüntülerimize, yönetime (kendi beceriksiz ve ahmak başkanlarına ve kendi rezilliklerine bakmadan) herşeye... ama büyüklük böle bişi arkadaşlar bunlarla yaşamaya alışmamız gerek enson bizi ben ilk okuldayken yenen takımlar pendiğe mağlup olmamıza sevinirler... bizim umrumuzda olmaması gerek aslında ben normal karşılıyorum işime bakıyorum maçıma gidip kulübümün lisanslı formasını alıp fenerbahça kartına sahip bi fenerbahçe taraftarıyım takımıma her yönden destek veriyorum gidip kendi futbolcuma küfür etmiyorum topçuler kaçıp gitmiyo benm kulübümden para alamadığı için antereman yapılmamazlık olmuyo uygar insanların izlediği şartlarda maçlara gidiyorum... ee artık ucundanda olsa avrupadada bi kıpırdanma var daha ne olsun.... o yüzden herkes bence şapkasını önüne alsın baksın fenerbahçe neyi doğru yaptıtada ağzımızdan dilimizden eksik etmiyoruz....
İşte bu arkadaşlarımıza dostlarımıza toplu olarak sözüm ve cevabım budur!!!
1627
Konu ufukbzk84 tarafından (08/02/2008 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
1626
pendiğede yenilse o bizim biricik aşkımızi FENERBAHÇEmiz..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri