1711 - ;)
Printable View
1711 - ;)
1230..........
Carlos ve Semih sahada
Yıldız oyuncumuz Roberto Carlos, Zico ile görüşerek Kayseri maçında oynamaya hazır olduğunu söyledi. Brezilyalı oyuncunun, “Sakatlığı atlattım. Ufak tefek ağrılarım var ama hazırım. Görev verirseniz Kayserispor maçında sahada olmak istiyorum” dediği ifade edildi.
Zico’nun Carlos ile birlikte forvette de, uzun süredir yedek tuttuğu golcümüz Semih’e ilk 11’de şans vereceği öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
1228
o penaltı değildiiiiiiiiiiiiiiiii :D
---1227---
Bencede değildi...Ama kırk yılın başı penaltı çalındı bize..
Avrupa da bile sevilya maçı ile daha çok penaltı atışı kullandık valla...
1226 iyi geceler
---1223---
Valla Barış, süper heyecanlı oluyormuş..
Hadi hadi atın artık şu gölü demekten dilimde tüy biti. Ve en sonunda dakika 95.37'de mutlu son olarak bitecek bu film dedi Semih..
-- 1222 ---
ilk defa şans bize güldü, çok kritik bir maçı kayıpsız geçtik yanlız ben maç sonu kayseri teknik direktörünün ve idarecilerinin açıklamalarına çok şaşırdım ilk yarıdaki maçta hakemin yanlış kararı sonucu Edu haksız atılmış ve 3 puanımız gasp edilmişti o gün sessiz kalanlar kendi başlarına gelince aslan kesiliyorlar ben açıklamalarından dolayı Tolunay Kafkası kınıyorum, penaltı kararı tartışılır ama son 2 sezonda topu topu 3 penaltı atmışız, Semihin golünde ise ofsayt olduğunu düşünmüyorum hakemin kararlarında art niyet aramamak lazım ama G.S maç biter bitmez hakemi ve federasyonu hedef alan bildiri yayınlamış bu gidişle ortalık çok karıştırıcaklar hakettiğimiz şampiyonluğu bu sefer elimizden alamıyacaklar
--1221--
şampiyonlar liginde final oynarız ama kupa için bişey diyemem.herşeye ramen fenarbahçe...
1220
cok zor bır mac oldu gercekten.kazanmaktı en onemlısı ve bızde onu basardık!
kayserıspor ıyı bır takım aksını kımse soylemez zaten ama 6s macını bır hazırlık macı gıbı oynamıs kaleye su dahı cekmemıs bır takım,FB macında ıse fenerbahceden puan calıyımda nasılolursa olsun zıhnıyetıyle sahaya cıkmıs bır takım!her pozısyon sonrası oyuncuların kendılerını yere bırakmaları kalecının bu kadar zamana yonelık oynamsı hattta ve hatta yedek klubesınde oyunun ıcıne top atmaya calısan bır takımdı dun aksamkı kayserıspor.
sonrada tolunay bey cıkıpta''ben boyle aşağılık bır adam gormedın''demesıne anlam veremıyorum..eee tolunay o kadar zamana oynarsan e sonu husran olur tabı!!!
penaltı cıddı verılecek bır penaltı degıldı..ama verılmeyenlerın yanındada hıcbırseydı!!
sıze dun aksamkı macı ozetlıyen bır foto gonderıyorum:)
Fenerbahçeli bir moderatör arkadaşımız da benim mesajımı silmiş sanırım...Canı sağolsun......
1218....
-- 1218 --
HErkese günaydın, ligin son haftalarına girerken şampiyonluk yarışı iyice kızıştı futbolda kaos ortamı yaratılmak isteniyor ancak Fenerbahçemiz her zamanki gibi güçlü ve kararlı duruşunu sergiliyor başka kulüplerin ipiyle kuyuya inenler başarısız olmaya mahkumlar ve bazı takımların olası başarısızlıklarına şimdiden kılıf uydurma çabaları sonuç vermiyecektir görünen köy kılavuz istemez Fenerbahçe bu ligin üstünde bir takımdır ve hakettiği şampiyonluğa ulaşıcaktır.
Bu arada Fenerbahçemiz tüm branşlarında başarılarla dolu bi hafta sonu geçirdi Futbolda paf takımımız KAyseiriyi 3-1 yendi bayanlar, basketbolda Botaşı 61-52 yenerek Türkiye kupasını üst üste 5.kez kazandı, erkekler basketboldada BJK Cola Turkayı 75-68 yendik bir diğer başarılı sonuçta bayanlar voleybolda ligin iddialı takımlarından Eczacıbaşını 3-1 yenerek normal sezonu 2. bitirdik. Bildiğiniz gibi geçen hafta erkekler voleyboldada Türkiye kupasını kazanmıştık gördüğünüz gibi Fenerbahçemiz rakiplerinin aksine sporun tüm branşlarında başarı ile mücadele etmekte önlenemez yükselişimiz devam etmektedir.
Ne Mutlu ki FENERBAHÇELİYİZ.
1217....
yanı hakem hataları yada nasıl dersenız taraflı kararlar her takım ıcın oluyor.cmtesı FB ıcın oldu dun 6s ıcın oldu.2003 te jımlastık ıcın oldu..
ama bu sezon en az yararlanan takım jımlastıktır bunu kabul etmek lazım.
neyse artık umarım beyaz sayfa deyıp tutturanlar onlerıne bakarılar artık:)
bu fotolar onlara...
Bize armağan ettiğiniz fotoğrafları aldık Umut bey..Ama keşke Nonda nın ofsayt olmayan pozisyonuna bayrak kalkan resmi de koysaydınızda denge olsaydı..Neyse hakemler bu hafta hepimize kıyak geçmişler bir şekilde..Keşke olmasaydı,iki takımda hakkıyla kazansaydı..Bu arada bişey rica edicem sizden..Bu 6s ve jimnastik muhabbetleri rakiplerinizi küçük görmek içindir muhtemelen ama yazılarınızın saygınlığını azaltıyor ve komik gözüküyor bence..Biz de sizi büyük görmek için "Fil Bahçesi" veya aşağılamak için "FeBEŞ" desek hoşunuza gitmez heralde..Saygılar..
neyse benım demek ıstedıgımı sız anladınız bu hafta hem bızım ıcın hemde sızın ıcın kıyak bır hafta oldu,bunun farkına varmadan keske ''beyaz sayfalar''dıye yazılar yazılmasaydı:)cunku hepimiz bılıyoruzkı bu sene gs yı kayırdıkları yada hakem hatalarıyla puan kazandıkları sezon olmadı..kı en son beyaz sayfa lı baslıklı konuları yazıları yazıcak acıcak en son takım gs dir..
1214
hayırlı geceler
fenere başarılar 21,45 mac başlıcak sabırsızlıkla bekliyorum
1213
herkese iyi geceler.....
-- 1212 --
İnşallah takımımız bu akşam bir destan yazıp tüm Türkiyeyi ve avrupadaki gurbetçilerimizi sevince boğacak ama aksi sonuç olursada F.B nin bu yıl üzerine düşen görevini fazlasıyla yaptığını düşünüyorum.
Açıkçası sezon başında yola çıkarken kimse Fenerbahçeden bu başarıyı beklemiyordu. Grup kuraları çekildiği zaman bir temennide bulunmuş biz şamp.ligini alır G.S de uefa kupasını alırsa SÜper Cup finalinde iki Türk takımı karşılaşırız demiştim şimdi G.S elendi ama biz yolumuza devam ediyoruz benimkisi o zaman sadece bir hayaldi şimdi bile hayal ama bir farkla şu anda gerçekleşmesi mümkün bir hayal olarak duruyor inşallah kupa yolunda ilk adımı bu akşam atarız dualarımız ve kalbimiz bu akşam Fenerbahçe ile birlikte olucak.
HEp Destek Tam Destek
HEp Destek Tam Destek YANINDAYIZ FENERBAHÇEM!!!!
1211
1210 atilla abi skor ne olur :D
Valla Bence Bizim Olsunda Skor Ne Olursa Olsun......1209
-- 1208 --
Gönlümden 2-0 kazanırız demek geçiyor ama gerçekçi olmak lazım Chelsea kendi sahasında çok çok iyi bir takım kolay kolay gol yemiyorlar açıkçası yenebileceğimizi zannetmiyorum ama normal süreyi 2-1 bitirir maçı uzatmalara götürebilirsek tur şansımız olabilir.
Turu geçelimde nasıl gecersek gecelım:)))1207
1206
ben 1-1 diyorum :D
1205....Insallah turu geceriz de gercekci olmakta da fayda var!!! ben elenirsek cok uzulmeyecegim.ama takimimla gurur duyuyorum :)
1203
her şeyin hayırlısı kısmet bu kadarmış
1202..............
Bu akşam Sabiha Gökçen deki karşılamaya gidiyorum, samandıra tesislerine kadar konvoy olacakmışşşş:toot0000:
1201
1200......
VALLA HERA helal olsun..keske bende ist yasasaydımda bende gelseydım:(
ama kalbım sızlerle...........ANTALYADAN UMUT!!!
Beşiktaş topiğinden ihraç edecekler beni bu gidişle :-(
Ama yine de gideceğim Fenerbahçe kafilesini karşılamaya ;)
-- 1199 --
:( Şampiyonlar ligi rüyamız son buldu. Chelsea'yi salladık ama yıkamadık bizi bitiren erken yediğimiz gol oldu, açıkçası buralara kadar gelmemizde büyük pay sahibi olan Devidden çok şey bekliyorduk ama büyük hayal kırıklığı yarattı yinede bize yaşattıkları heyecan için hepsine minnettarız, bu yıl bizim için bir aşama oldu seneye hedef daha yukarılar olucak.
Şamp.lig.elendiğimize göre futbolcular lige daha konsantre olarak oynuyacaklardır lige 4 elle sarılmaktan başka çareleri kalmadı.
1198.........
kadir abı sana katılıyorum...Lig şampiyonlu artık tek hedefımız!
1197
yazık oldu fenerimize yaa. kaçarmıydı o maaç:(
-- 1195 --
Atilla abi bende senin gibi düşünüyorum, Semih çok iyi bir futbolcu ama bence oyuna sonradan girdiği zaman daha faydalı oluyor Zico burada birazda medyanın gazına geldi Kezmanı yedek oturttu Uğur Boral'ı da daha erken alabilirdi artık şöyle olsaydı böyle olurdu filan diye hayıflanmayada gerek yok aslında ama çok büyük bir fırsatı teptiğimiz ortada Chelsea elenmiyecek bir takım değildi.
Şahsi düşüncem eğer devre arasında Mal-donado gibi sıradan basit bir futbolcu alıcağımıza kaliteli bir forvet oyuncusu alsa idik herşey daha farklı olabilirdi açıkçası ben Mal-donadoyu pek beğenmiyorum onun yaptığı işi hatta fazlasını yapıcak bir çok genç ve tecrübeli orta saha oyuncumuz var kadroda, maçta ne etliye karışıyor nede sütlüye bence Fenerin gelecek yılki kadrosunda olmasına gerek yok yabancı kontenjanının boşa harcandığını düşünüyorum. Appiah iyileşirse ondan 10 gömlek üstün bir futbolcu.
maldonada konusunda sana katılmıyorum abı..orta sahada aurello gıbı mucadelecı ve tek top ıle ılerıye daha cabuk cıkmamızı saglıcak bır oyuncu lazım bıze ve bunun adı suan maldonada.adamdan cok sey beklemek gereksız bence defans 4lusunun onunde ve daha cok defansa yonelık bır oyuncu.daha takımla bırlıkte 3 mac yaptı onun hakkında boyle kotu yorumlara hıc katılmıyorum....hatırlarmısınız davıd ılk zamanlar nasıldı herkes kazma dıyordu sımdı ıse sampıyonlar lıgınde buraya kadar geldıysek onun sayesınde...
son sozum bıraz sabırlı olalım kalıtesı ortada şilli milla takımının kaptanı ve en istikrarlı youncusu bu adam daha fazla soze gerek yok..
1194
--- 1193 ---
Tamam kötü futbolcu olmayabilir, açıkcası ben yabancı kontenjanının daha özellikli oyuncularla doldurulmasından yanayım inşallah Maldonado yanıltır ben en çok yana pas yapmasından şikayetçiyim oyunu dikine oynamıyor ve sürekli yan pas yapıyor buda takımın hızlı hücuma çıkışını engelliyor bu işi en az onun kadar kadroda bulunan Kemal, Selçuk,Deniz hatta genç Gürhan bile yapabilirler inşallah Maldonadoda Devid gibi kendini geliştirir ve takıma faydası olurda bizde onun için kötü olan bu düşüncelerimizi çöpe atarız.
1192
evet ılerıye topu daha hızlı cıkarma konusunda haklısın.ama ılerıdede sanırım bızım tvden goremedıgımız durumlar var ya adamlar rakıp oyuncular tarafından markaj altında yada bosta adam yok vs vs...selcuk denız cok top kaybı yapıp oyundan dusurduler bızı onn ıcın zıconun tercıhıde selcuk yerıne maldonada oldu zatennn
bence bu takıma 3 super topcu lazım...bırı herkesın bıldıgı gıbı kezman yerıne ıyı bır forvet(zencı,sert bıt forvetmeselam cskadakı love yada drogba yada eto gıbı..:)
semıh kalabılır ama yedek olmak sartıyla yada cıft forvet..bırı dıger ıkısıde sol acık ve orta sahada aurello ve madonadoya destekcı...
-- 1190 --
Ya bu Kayseri menejeri bize masal anlatmasın son yıllarda G.S ile oynadıkları maçlara bakın birde bizimle oynadıkları maçlara 2 sezon önce son maçta oynadıkları oyun pardon yani oynamadıkları maç hala gözler önünde şimdide çıkıp bu maç için ahkam kesiyorlar sanki kupa yada bizim gibi şampiyonluk kaybettiler Denizliden sonra ligde en nefret ettiğim takımlardan biride bu Kayserispordur.