1408
farkı kalitesinde :X
Printable View
19 :))))
arkadaşlar lütfen sabotaj etmeyelim lütfeeeen:):)
1406
1403
günaydınlar
1399
hayırlı geceler
1398 :)
1397
Mateja Kezman ve Stephen Appiah'ı göndererek yabancı kontenjanında iki boşluk açacak olan Sarı-Lacivertli yönetim, Inter'li Hernan Crespo ile CSKA Moskova'lı Vagner Love'u transfer ederek rakiplere korku salacak bir forvet hattı kurmak istiyor. Yönetim, futbolcular ve kulüplerle ilk görüşmelerde çok iyi sonuçlar alırken, transfere 40 milyon euroluk bir bütçe ayrılması bekleniyor.
YAW NE BUYUK TAKIMIZ BIZ YAA!!!
1395
inşallah atilla
1394
Atilla abi yarısı oldu 3 oldu:)
en onemlı 3 sey vardı macta bırı gene semıhın ne kadar onemlı bır oyuncu oldugu(yada 4-4-2 sıstemın)
2.selcuk her zmn dedıgım gıbı FENERBAHCE gıbı bır takımın orta sahasına yakısmayan bır futbolcu oldugu
3.david de souza nın bjk macında olmaması:(
1392
kezman sakatken semıhe sans verıldı semıh cok ıyı gıdıyordu ama gs macında sakatlanınca bu sefer kezman cok ıyı form tuttu.ee sımdıde formu ıyı olan bır oyuncuyu kulubeye cekmek hem oyun ıcın hem satıstan gelıcek para ıcın akıllıca olmaz..
kezmanı sezon sonuna kadar oynatıp satıcaz yedek kulubesındekı adamı satması zor olur cunku.. semıh zaten bızım.
1390
1389
hayırlı akşamlar keyifli formlar
1387
Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş bjk zaten haftalardır çekirge misali ilerliyordu balon bu hafta indi haftayada tamamen patlar.
Bizim Devide ne demeli bilmemki çok formda olduğu bir dönemde gereksiz bir şekilde cezalı duruma düşmesi hiç iyi olmadı gerçi öyle yada böyle bjk yi yenicez ama bu belediye maçından sonra beraberlikde bize yarar sonrasında nasılsa Sivasa kaybedicekler , cümle aleme yine büyük maçların takımı olduğumuzu ispat etme şansı doğdu yine, sezon sonu şampiyon olrak gösteririz inşallah
1386.........
Büyükşehir çalışıyor
1385
günaydın arkadaşlar
1383
hadiyin yahu çok ağır gidiyor
1381
her zaman liderdi yinede lider olacak
şaaaaaaaaampiyon .....
1380
1379 iyi aksamlar....
1377
hayırlı geceler
1710
1374
hayırlı geceler
bence 3-1 alırız macı derim
--- 1372 ----
herkese günaydın..
Benim skor tahminim 4-1 alırız..
************1731*************
valla Atilla abi kezman çok sever bjk yi atar diyorum herhalde ama genede büyük konuşmamak lazım nede olsa derbi...
--- 1330 ---
Umut çok haklısın Kezman da zaten son röportajında BJK liler beni sevmezler ama ben onları çok seviyorum demiş:D Bencede Kejo en 2 gol atar bu maçta, çünkü bjk nin savunması tam onun istediği gibi.
ekleme; nedense ben BJK maçlarını derbi olarak düşünemiyorum şahsen bana hiç bir zaman G.S maçlarının olduğu haftadaki tadı vermiyor bence asıl derbi maç F.B-Gs arasında oynanan maçlar gerçi çoğu zaman sonuç lehimize bitsede :) asıl derbi bu bence
--- 1328 ----
Umut, yani diyosun ki gemi var gemicik var birde derbi var derbicik var :D
1727
aynen abı buarada alıntı bır haberım varrr
Roberto Carlos Fenerbahçe'nin sırlarını açıkladı
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, kulübün bu zamana kadar net olarak bilinmeyen tranfer politikası hakkındaki sırlarını İspanyol basınına açıkladı.
Marca gazetesindeki ifadelerinde Carlos, "Eğer Barcelona, Ronaldinho’yu satarsa başkanımız gider ve onu alır. 90 milyon avro ödeyebilecek durumda" iddiasında bulundu.
Carlos, Fenerbahçe’nin Ronaldinho’yu almak istediğini belirterek, şöyle devam etti:
"Büyük bir kulüp yaratmak isteyen bir başkanımız var. Çok fazla parası var. Başkan yardımcımız da tüm Türkiye’nin sahibi olabilir. Başkan bize köte dönem geçirdikleri zamanlar olduğunu da söyleyerek, şöyle demişti; (Bak şimdi Real Madrid’in bütçesi ne kadar, 300 milyon Avro. Manchester United aynı şekilde zengin, ama Fenerbahçe’de harcamak için 180 milyon avromuz var. Her şeyi yaptığınız için burada olduğunuzu sanıyorsanız hepiniz yanılıyorsunuz. Eğer herkesi kovmam gerekiyorsa bunu yaparım ve şu anda dünyanın en iyilerini getiririm). Böyle bir başkanımız var işte. Çok tutkulu, ama aynı zamanda çok iyi bir insan olan başkanımız var. Lorenzo Sanz gibi bir başkan. Kulüple yaşayıp her zaman beklentileri olan biri."
Bu arada, AC Milan’da oynayan Ronaldo’nun sakatlanmadan önce sezon arasında Fenerbahçe’ye gelmesi için Fenerbahçe kulübünün isteğiyle arabuluculuk yapıp Ronaldo ile konuştuğunu da kaydeden Roberto Carlos, İnter Kulübü Başkanı Massimo Moratti ile bile görüştüğünü söyledi.
Öte yandan, FC Barcelona’dan sezon sonunda ayrılacağı iddia edilen Brezilyalı Ronaldinho ile ilgili İspanyol basınında çıkan haberlerde, yıldız futbolcunun tavırlarından Barcelona’nın illahlah dediği ileri sürüldü. Ronaldinho’nun gece hayatının olduğu ve bu sorunun kulübün yönetim kurulunda görüşüleceği kaydedildi.
-- 1326 ---
BU arada Umutcum rakamları şaşırmışız, bende sana uymuşum yaw :) geriye doğru bi el atalım şuna
1324..
Chelsea macına bilet alabilen var mı..
Çok istedim ama bulamadım valla..
Var mı eline fazla bilet olan :)
1323
hayırlı geceler
--- 1321 ----
Valla İbrahimcim bende gitmeyi çok istiyordum taraftar kartım yoktu sırf bu maça bilet alabilmek için taraftar kart bile aldım ama nafile biletler çıkar çıkmaz hemen tükendi bizede maçı evde seyretmek düştü artık :( Kısmet diyelim bir sonraki turda Arsenal yada rpol maçına gideriz artık :)
Birde internette bazı forumlarda biletlerin pahalı olmasından söz ediliyordu hatta sözüm ona bazı takım taraftarları stad dolmaz gibisinden laflar bile ediyorlardı eminim ki bizim stad 150.000 kişi olsun bu maç yinede tam kapasite dolardı, müthiş bir seyircimiz var bütün avrupa hatta dünya salı gecesi taraftar şovumuza hayran kalıcak..
1319
valla ben gıttım bır tane kale arkası mogros bıletı aldım 50 ytl ye...ama 2 tane almam lazımdı cunku antalyadan ıst a babamla bırlıkte gıdıcektık..ve aldıgım bır bıletıde hemen orda sattım:(
classıc card la bır tane bılet alabılıyorsun bunuda bılıyordum arkadas numarasını verıcektı ama buyuk bır aksılık oldu ve 2 tane alamadım..neyse kısmet deılmıs...
tv den ızlıcez...
1318 iyi geceler
1316
hayırlı geceler
malesef biletler tükenmiş yok
1314
atilla şanslısın iyi seyirler dilerim
1312,,,,,,,,,,,,,
Gider, yener, geliriz!
1311 niye geri sayım yapıyozki ileri yapmıyacazmı :D