*****************1000******************
OHHHH BANA NASİP OLDU bin![]()
999...pusu da bekleyen var![]()
Konu 06kaymak tarafından (31/10/2007 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
*****************1000******************
OHHHH BANA NASİP OLDU bin![]()
hade bakalım hayırlısı olsun alalım da skor önemli deil...
1002
sonuç pek içaçicı deil nabalım hayırlısı...
1004
1006
gunaydınlar...aksaa sırf macı ızlemek ıcın dukkan 2 saat erken kapatıp eve gıttım,babamda ''oglum gelme nede olsa yedeklerle cıkcakmıs dedı ama ıcım rahat etmedıeee baba sozu dınlemek lazım..mac cok kotuydu bu yedekler hıcbır zmn FENERBAHCE forması gıymeyı bence haketmıyorlar...ozlellıkle:kazım,kemal,Ali Bilgin,Ali Bilgin.....ve gıtmesı gerekenlerse bu takımdan kezman ve appiah kazım falann...
1007
akşam bjk nin yenildiği maçı zevkle izledikten sonrabizim yedekler iyi futbol izlettirir diye düşünmüştüm yanılmışım
herkes özellikle Ali Bilgin, Uğur Boral ve Kazım'ın kendini gösterme sevdası eklenince hiç bişi üretemediler ve takım oyunundan uzaklaştılar Zico maçtan sonra eminim ki kulaklarını çekmiştir ama herşeye rağmen Wedersonun 90.dk.güme giden mükemmel golü olsaydı en azından bir galibiyetle başlıyabilirdik olsun F.B bu gruptan yedeklerden oluşan kadro ile de olsa çıkar kimsenin şüphesi olmasın. İçlerinden kadroyu zorluyacak birkaç kişi dışında kadroyu zorluyacak oyuncu yok kendilerini biraz daha geliştirmeleri lazım. Maçın şanssız adamı ise tekniğini çok beğendiğim genç Gürhan oldu 64 dk.Appiahın yerine oyuna girdi ama sonradan sakatlanıp yerini Gökçeke bırakmak zorunda kaldı.
ooo bjk macında FULL+FULL kadroyla cıkıcaz ve en az 2 tane atarız
1009
İnşallah Umut, 1-0 olsun bizim olsun, anlamadığım inönüde rahat yeniyoruz ama nedeni bilinmez bir uğursuzluk var 6,5 senedir kadıköyde yenemiyoruz bu jimnastikçileri inşallah bu sefer şeytanın bacağını kırarız skor hiç önemli değil önemli olan kazanmak ama şöyle 3-4 yane atarsak dadından yenmez vallahi![]()
-- 1010 --
bu sefer yeneceğimizi düşünüyorum 2-0 yeneriz...fener avrupadaki gibi oynarsa hiç zorlanmayız.... maça gelen varmı bu arada????
********1011****
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
en son 4-0 lık G.S maçına gitmiştim o günden beridir kadıköy burnumda tütüyorbundan 3 sene önce evleninceye kadar her yıl kombine alıp giderdim maçlara hiç bir maçı kaçırmazdım ama şimdi ligtv aldım mecburen evde seyrediyoruz
ama bir mani çıkmazsa G.S maçına gitmeyi düşünüyorum...
Ufuk sen bizim içind bağır![]()
1013
evet bencede yenıcegız..tabiki jımlastıkcılerı kucumsemezlerse(kucumserlersede kızmam herhalde))))))))))))))))))))
1014
1016
:=)
papaz her zaman pilav yemez Atilla abi
-- 1017 --
bana da bu sene şeytanın bacaını kırarız gibi geliyo...
kadıköy e de bi kere gitme şansım oldu şansıma onun da sonucu 6-0...
1018
1020
bu arada şampiyonlar liginde rakiplerimizden PSV nin hocası Koeman takımı bırakıp Valencia'ya gitmiş çok üzüldüm valla![]()
1021...tuhh tuhh cok uzuldum ben dee...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
ne kaddar üzücü bi haber ağlıcam heralde...
1022
1023 yuruyelım fenerlıler::........he bırde arkadaslar yeni amator video yaptım bakmak ıstıyenlere.....
YouTube - VATAN SANA CANIM FEDA
görüntülere bakınca hoş gözüküyo ama ne yazık ki youtube dan ses alamıyorum...
1024
nasıl olur...sende prob olmasın ses cıkıodu...1025
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri