sanırım sonunda yüz güldüren bi maç...
yalnız hep fenerbahçenin kötü dönemlerinde sükrü saraçoğlu ndaki gs maçları böle oluyo...
504
505
fb:4 gs:1)
sanırım sonunda yüz güldüren bi maç...
yalnız hep fenerbahçenin kötü dönemlerinde sükrü saraçoğlu ndaki gs maçları böle oluyo...
504
503
günaydın
4,1 güzel bir kasım sabahı
502
Herkese günaydın, dün akşam tarih yine tekerrür etti zor zamanımızda her zaman kurtarıcımız olan Cimcom yine imdadımıza yetişdi böyle ezeli dosta ne denir ki![]()
501
biz zevkten dört köşe olurken galatasaraya gollerlerle "4 köşe" olmak kaldı4-1 kere maşallah
![]()
hmmmmmmmm......
Green
herkesin günü zaten iyiye benziyo...
böyle dewam eder gününüz inş...
(fiat) 500...![]()
499
Dün akşamki 64L4T4S4R4Y maçından sonra ortaya çıkan bazı Derbi Geyikleri ;
4'de kaldık.6'lımız yattı.
Fenerbahçe sevgisi sarmış 4-1 yanımı
9 Kasımda 5 gol eksik olarak Galatasara'yı gönderdiğimizden dolayı bütün taraftarlardan özür dileriz. "Fenerbahçe Spor Kulübü "
galatasaray fenerbahçeyi AİHM'ye vermeli 10 sene böyle eziyet böyle soykırım olmaz ki.
Keşke ligde tüm maçları Galatasaray'la oynasak. Puan kayıpsız şampiyon olup, tarihe geçeriz valla! Onlar mı? Tabi tabi onlar da geçer. zaten biz ayrılımayız!
Fenerbahçe bunu hep yapıyor ve başarıyor eee malum aslan kanarya kafesine yani kendi evinde aslana kafesi dar etti.
KOD ADI : Aslan terbiyecisi
GÖREVİ: GS'yi farklı yenmek
Valla az kalsın 9 kasımda 9 oluyordu arkımın dediği gıbı ama acıdık zaten biz yenmekten bıktık ama onlar yenilmekten bıkmadı.
Yengeç dansını unutan gs li arkadaşların anılarını canlandırdık...
Az kalsın 9 kasımda 9 olacaktı![]()
Galatasaraylılar "ÇILDIR"dılar![]()
GS Spor Kulübünme Kasım ayında derbi oynamak iyi gelmiyor.Federasyon FB derbilerini başka aylara alsın.
Şimdi GS'ye düşen eski başarıları tarihin tozlu raflarından çıkarıp malübiyete siper yapmak, kanayan yarayı bir nebze durdurmak.
Kadıköy'de galibiyet görenler parmak kaldırsın...
Neymiş?Galatasaray'ın görevi Fenerbahçe'ye moral vermekmiş.
Adnan Polat, Fenerbahçe 6 yapar diye 4 olunca Saracoğlu'nu terk etti...
Obama Cimbom'a yardım et
Derbide skor 4-1 olunca bazı Galatasaraylılar stadı terk etmeye başladı. Daha karpuz kesecektik...
Tanınmamak için turuncu giymişler.... ama fener yine tanıdı.![]()
Konu kadoku tarafından (10/11/2008 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.
498
hayırlı akşamlar
497 - cimbomlulara söz buldum , yine aylardan KASIM, KADIKÖYDE kaldı 3 puanım,her derbide perişanım çünkü galatasaraylıyım![]()
496
günaydın
bu kadarda yüklenmeyin canım gs lilere
yaw her farklı galibiyetten sonra böyle şeyler çıkıyo zaten...
ama fazla da yüklenmemek lazım, bence gereksiz sonuçta maç olmuş bitmiş...
495
494
selamlar..
hmmmmmmmm......
Green
493
![]()
492
hayırlı akşamlar
491
Kadoku hiç güleceğim yoktu valla![]()
hmmmmmmmm......
Green
490
kadr abi büyüksün![]()
489
hayırlı geceler
488..
Kadir gerçekten süper... Teşekkürler..
Ya ben acımaya başladım ama her sene aynı hezimet. Bunun bir hal çaresi yok mu..
Ama birde her sene Şükrü Saraçoğlu'nda Galatasaraylı oyuncuların yaptıklarını görünce oh olsun diyorum. Ya insan utanır biraz, her pozisyonada itiraz edilmez ki.
İtiraz olayına öyle kaptıracaklar kendileri, hakemin kendi lehlerine verdiği pozisyonlara daitiraz edecekler diye korkuyorum maç boyunca valla.
Konu İbrahimKC tarafından (12/11/2008 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
487
Özellikle Arda.. Adama artık Milli takım maçlarında dahi sempati duyamıyorum.. İçimden gelmiyor...
hmmmmmmmm......
Green
kadir abi cidden güzel bişi bulmuşsun...
yalnız ben artık cidden ezeli dost diorum cimbama...
onlar olmasa böle dar zamanlarda nasıl yüzümüz gülecek...
486
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri