fenerin ankaragücüne takılacağını sanmıyorum.... fener geri kalan tüm maçlarını kazanır... bırakmaz artık ligi..... dün akşam Trabzon kalecisini nasıl ağlattık ama...
bursa tekledi ama fenerde ank.gücüne gelecek
BursAnkara
fenerin ankaragücüne takılacağını sanmıyorum.... fener geri kalan tüm maçlarını kazanır... bırakmaz artık ligi..... dün akşam Trabzon kalecisini nasıl ağlattık ama...
Diyarbakırspor, müthiş bir final hazırlığında! Diyarbakırspor Beşiktaş maçını kaybederse ortalık karışacak. Plan şu: Son 2 maça çıkmayıp bütün sezon boyunca hükmen mağlup sayılmak. Bu gerçekleşirse Fenerbahçe 2 puan fazladan alacak, Süper Lig yanacak.
I ' m c a p u l i n g . . .
bu sene sampiyon bursaspor.bursa olarak ve takım olarak çok inandık.
bu arada eskişehirspora bu hafta başarılar diliyoruz.
Walla ben besiktaslıyım ama fener hisse senetleri aldım şampiyon olursa ıyı para kazanıcam ne dıyım şampiyon fenerrrrrrrrr
Bir GS lı olarak FB nin şampiyonluğu bana göre kesin diyebilirimBursanın fikstür dezavantajı vardı.Son haftalara ikinciyle arada 4-5 puan farkı ile girmeleri gerekiyordu.Sonuçta GS ya da BJK dan birisine takılacağı belliydi.Bu saatten sonra bana göre Bursanın şampiyonluk şansı GS ile aynıdır,
Gönlümden Bursaspor geçiyor ama mantığım FB der![]()
arkadaşlar ligin bitmesine daha üç hafta var.lig sonunda görüşürüz.şampiyon bursaspor olunca hepinizden tebrik mesajları bekliyorum.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
coşkuncuğum çok mücadele ettik,hayırlısıyla bu başarının sonunuda getiririz.sanki içimde öyle bir his var.fener iki maçın birinde berebere kalacak gibi.ne olursa olsun dostluk kazansın.
Ewetttttt neymişşş...Tebrikler bursaspor
tüm bursa spor camiasını ve taraftarlarını
özelliklede ümit abiyi tebrik ederim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
işte bu ...koyu bir fenerbahçeli ,bursasporu tebrik ediyorsa.çentilmenlik budur.coşkuncuğum aslında futbol dostluk kaynaşmak için yapılan bir spordur.akşam neydi o fenerbahçe statının hali, ben bunu savaş gözüyle görenleri kınıyorum.bu platformda bu mesajı vermeme sebeb oldugun için ayrıca ben teşekkür ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri